Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηλεκτρονική Έκδοση Πιστοποιητικού Φοίτησης: Μια ακόμα καινοτόμος πρωτοβουλία της ΠΔΕ

Από την 1 Νοεμβρίου 2017 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας τέθηκε με μεγάλη επιτυχία σε εφαρμογή η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης για την έκδοση πιστοποιητικού φοίτησης για την κτήση ελληνικής ιθαγένειας λόγω της φοίτησης σε Ελληνικό Σχολείο. Με τη σημαντική αυτή καινοτόμο πρωτοβουλία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, παρά τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, αντιδράσεις και κινδυνολογικές αντιρρήσεις που υπήρξαν, επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε τους αλλοδαπούς συμπολίτες μας, καθώς η ταλαιπωρία της αναμονής με αυτοπρόσωπη παρουσία, αλλά και η σημαντική καθυστέρηση της έκδοσης του πιστοποιητικού φοίτησης (αναμονή άνω του ενός χρόνου) που υπήρχε, λύεται πλέον οριστικά, καθώς ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει το πιστοποιητικό φοίτησης σε άμεσο χρόνο(πλέον σε μία μόνο ημέρα).

Περιφερειακή Διεύθυνση
Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης
Κεντρικής ΜακεδονίαςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…