VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Σηφάκης ευχήθηκε για τις γιορτές σε κοινωνικές δομές της Αριδαίας και της Έδεσσας (φωτο)

Προμήθεια νέων θερμαντικών σωμάτων στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας με χρηματοδότηση από την 3η ΔΥΠΕ

Προσωπική χορηγία του Γιάννη Σηφάκη η προμήθεια των υλικών για επισκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων του Κ.Υ. Αριδαίας

Στο Κέντρο Υγείας στην Αριδαία ο βουλευτής, αφού ευχήθηκε στην Διευθύντρια Κα Στέλλα Φωτοπούλου, στους γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό και συντηρητές, ενημέρωσε την Κα Διευθύντρια καθώς και τους εργαζόμενους για την απόφαση της 3η Υγειονομικής Περιφέρειας για την χρηματοδότηση της προμήθειας καινούργιων θερμαντικών σωμάτων την επόμενη εβδομάδα . Η προμήθεια αφορά 10 νέα θερμαντικά σώματα. Το Κέντρο Υγείας θα επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ υπεύθυνος για τα Κ.Υ. Αγάπιος Γαβριηλίδης με τεχνικούς και αναμένεται η απόφαση για την προμήθεια και των υπόλοιπων θερμαντικών σωμάτων. Ο βουλευτής επικοινώνησε με τον κ. Γαβριηλίδη για το θέμα αυτό.

Ο Γιάννης Σηφάκης ζήτησε την επιμέτρηση των υλικών για την επισκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων υποσχόμενος προσωπική του χορηγία για την προμήθεια τους.

Ακόμη συνεννοήθηκε με την Διοίκηση για την διεκδίκηση χρηματοδότησης για τα χρώματα που απαιτούνται για τον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου.

Η συζήτηση περιστράφηκε και στην ανάγκη αναγνώρισης από όλους του Κ.Υ. Αριδαίας ως πολύ σημαντικής δομής για την πρωτοβάθμια περίθαλψη στον Νομό και την ιδιαίτερη προσοχή του.

Ο βουλευτής ενημέρωσε την Διεύθυνση του Κ.Υ. ότι έρχονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι 3 ΕΚΑΒίτες (που έχει εγκριθεί η απόσπαση τους) για να ξεκινούν τα ασθενοφόρα που θα εξυπηρετούν την Αλμωπία από την Αριδαία και όχι από την Έδεσσα.

Στο Νοσοκομείο Έδεσσας συναντήθηκε με τον Διοικητή Χρήστο Σμία και συνοδευόμενος από την Τομεάρχη της νοσηλευτικής υπηρεσίας Κων. Κόλλια

ευχήθηκε σε γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό και ασθενείς. Ευχόμενος αναφέρθηκε στην ενίσχυση του Νοσοκομείου Έδεσσας πρώτη φορά με αξονικό τομογράφο ο οποίος δημοπρατήθηκε, την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης της μονάδας τεχνητού νεφρού και την υπόσχεση του Αναπλ. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για την εξασφάλιση πίστωσης για την αντικατάσταση των μηχανημάτων της μονάδας.

Αναφέρθηκε ακόμη και στην πρόσληψη ιατρικού προσωπικού, στις δυσκολίες με την έλλειψη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη των δύο θέσεων Παθολόγων Επιμελητών Β’, στο πρόβλημα που υπάρχει στις εφημερίες από την έλλειψη ειδικευόμενων γιατρών, στην ανάγκη συνολικής εξέτασης του συστήματος πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης με στόχο τον ορθολογισμό και την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων.

Στην ανάγκη κτιριακής επέκτασης και διαχωρισμού χειρουργικού και παθολογικού τμήματος στα ΤΕΠ.

Στο ημερήσιο ΚΔΑΠ στην Αριδαία ο βουλευτής ευχήθηκε σε εργαζόμενους και παιδιά, επισκέφτηκε για ευχές και το Κέντρο Κοινότητας τονίζοντας την σημασία αυτής της δομής για τα πιο αδύνατα τμήματα της κοινωνίας.

Ο βουλευτής ευχήθηκε και τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αριδαίας , όπως και τον Διοικητή και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας και υποσχέθηκε συγκεκριμένη βοήθεια στην εξασφάλιση υλικοτεχνικής υποδομής απαραίτητης για την εύρυθμή λειτουργία της Υπηρεσίας.

Στο Γηροκομείο Έδεσσας ευχήθηκε στους εργαζόμενους και τους ηλικιωμένους που διαβιούν εκεί καθώς και στην υπεύθυνη από τον Δήμο Κα Κατσάρα – Βλάχου Μαρούλα καλές γιορτές. Αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη να ξεκαθαριστεί άμεσα ο χαρακτήρας της κοινωνικής δομής ( με αλλαγή του καταστατικού του) για να μπορέσει να καταστεί βιώσιμος. Δεν μπορεί να βασίζεται στον (αξιέπαινο) εθελοντισμό της τοπικής κοινωνίας, παρότι ο εθελοντισμός έχει κρατήσει αυτή την σημαντική κοινωνική δομή σε λειτουργία.

Με τον πρόεδρο του συλλόγου νεφροπαθών Ν. Πέλλας Βασίλη Μίσκο, μετά την ανταλλαγή ευχών, έγινε ανασκόπηση της συνεργασίας και

προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων για την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης και την χρηματοδότηση και των νέων μηχανημάτων.
sifdom


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια:

 1. Το τερμάτισες Γιάννη, έλεος ποια, Χρόνια πολλά πήγες να πεις και πρέπει να κάνεις Δ Τ . Και μη έχοντας τι να πεις ,έταξες οτι θα πληρώσεις τα υδραυλικά με δικά σου χρήματα.!!!! Είναι πολιτική αυτή!! και μάλιστα απο έναν νέο Βουλευτή!!! κατα λάθος βουλευτή
  Όταν κάποιος μπορεί και προσφέρει απο το εισόδημα του, Δεν το διαλαλεί κύριε Βουλευτή τισ πλάκας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καντο και εσύ και διαλλαλησε το....αντε χορτασαμε λογια του αερα και του πληκτρολόγιου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…