Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός ανασύρθηκε ορειβάτης από χαράδρα στον Όλυμπο


Νεκρός τελικά, απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες, ο ένας από τους δύο ορειβάτες, οι οποίοι είχαν πέσει από μονοπάτι σε χαράδρα του Ολύμπου. 
Από νωρίς το απόγευμα είχε στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ορειβάτες βρίσκονταν σε χαράδρα βάθους 200μ, κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός», χωρίς όμως, να υπάρχει η δυνατότητα να οι διασώστες να γνωρίζουν τη κατάσταση της υγείας των δύο ανδρών. 
Δυστυχώς, όταν κατάφεραν να τους προσεγγίσουν, ήταν ήδη αργά για τον έναν από τους δύο ορειβάτες, ενώ ο δεύτερος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο στη θέση Πριόνια.

Στην επιχείρηση διάσωσης των ορειβατών έλαβαω μέρος 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κατερίνης, Λιτοχώρου και 2ης ΕΜΑΚ.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.