Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Έδεσσας και Άρνισσας ενημερώνουν τους πολίτες ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας /Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης ανακοινώνει: 
Την πρόσληψη ,με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,συνολικά έξι (6) ατόμων, για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύουν στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα του εξής ,ανά υπηρεσία ,ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα.

1. ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ- ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ

2. ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ- ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ

3. ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ –ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ και

4. ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ –ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν στο τηλ 2313 319-163 Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά 13/12/2017 και λήγει την 22/12/2017

O Προϊστάμενος των ΚΕΠ Δήμου Έδεσσας Θωμάς ΚίτκαςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…