Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη του Βαφύρα και στον Κολινδρό, κόντρα στα προβλήματα!


Μπορεί η ομάδα του Βαφύρα να ξεκίνησε την έξοδό της στον Κολινδρό με αρκετά προβλήματα, όμως κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της και να κερδίσει το επιθυμητό ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον ΑΣ Κολινδρού. Με το μοναδικό από τα προβλήματα που προϋπήρχαν και ξεπεράστηκαν να είναι αυτό του Γερομιχαλού, οι παίκτες μας προσπάθησαν αρκετά για να καταφέρουν.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να έχουν σε εκπληκτική ημέρα τον Λαπατούρα που τελείωσε το παιχνίδι με 34 πόντους, 22 ριμπάουντ (11 αμυντ και 11 επιθ), 1 κόψιμο, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ, 3 φάουλ, 13 κερδισμένα φάουλ και 5 λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής, αλλά φάνηκε πως αυτό δεν ήταν από μόνο του αρκετό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Βαφύρα να είναι μουδιασμένοι και χωρίς να καταφέρνουν να ανταποκρίνονται στα πρώτα λεπτά στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Το αρχικό 6-2 στα πρώτα τρία λεπτά ανάγκασε τον κόουτς Μιχάλη Σαραπτσή να καλέσει το πρώτο τάιμ άουτ για να αφυπνίσει τους παίκτες του. 

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους παίκτες μας καταρχήν να καταφέρνουν να κρατήσουν την διαφορά στους 4 πόντους (10 – 6) μέχρι και το 4ο λεπτό πριν την λήξη του 1ου δεκαλέπτου. Από εκεί και ύστερα άλλαξαν τα πράγματα αφού η προσπάθεια να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι άρχισε να έχει αποτέλεσμα. Το επί μέρους 4-14 έφερε την ομάδα μας στην λήξη του να έχει γυρίσει στο παιχνίδι και να προηγείται με 14-20.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν και πάλι να πάρουν κεφάλι στο σκορ και με 5 αναπάντητους πόντους να φτάνουν γρήγορα στο 19-20. Οι παίκτες του Βαφύρα και πάλι αντέδρασαν και από εκεί και ύστερα ξεκίνησαν να χτίζουν μία σοβαρή διαφορά, πράξη που τους οδήγησε στο τέλος του ημιχρόνου να προηγούνται με σκορ 29-40.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν την επαναφορά τους όμως οι παίκτες του Βαφύρα μας απάντησαν στην προσπάθεια αυτή και αν και στην άμυνα δεν απέδωσαν σωστά αφού δέχθηκαν 21 πόντους, στην επίθεση μπόρεσαν να είναι περισσότερο αποτελεσματικοί και με τους 23 πόντους που πέτυχαν έφεραν στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου το σκορ στο 50-63.

Στο ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου οι παίκτες του Βαφύρα μπήκαν με σκοπό να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη. Κατάφεραν στα 6 πρώτα λεπτά να κάνουν ένα επιμέρους σκορ 4-12 να φτάσουν στο 54-75. Τα τελευταία 4 λεπτά είχαν πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο κόουτς Σαραπτσής έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του. Το παιχνίδι τελείωσε με τον πίνακα να γράφει 56-79 και την ομάδα των φιλοξενούμενων να καταφέρνει με την νίκη αυτή να πιάνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα τον ΑΟΚ Γουμένισσας που έχασε από τους πρωτοπόρους Αετούς Βέροιας.

Η ομάδα του Βαφύρα δεν πλήρωσε απόψε μία πολύ κακή επίδοση που είχε, αυτή στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ καθώς οι παίκτες του Κολινδρού μάζεψαν 27 επιθετικά. Μπορεί να μην το πλήρωσε απόψε, αλλά φανταζόμαστε πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια και μάλιστα στα πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων είχε χθες στην διάθεσή του μόλις 11 παίκτες, με το αξιοσημείωτο να είναι πως ο ενδέκατος ήταν ο νεαρός Νίκος Δημαλής, που πλέον έχει το ρεκόρ του νεαρότερου παίκτη που έχει παίξει στην ανδρική ομάδα του Βαφύρα μας. Ο Νίκος που είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας αγωνίστηκε σε ηλικία μόλις 13 ετών και 4 μηνών.

ΑΣ Κολινδρού (Μπιζάκης): Πλάτσας, Κοντονώτας 5, Μποιλιαδέρης, Τσικούρας 6 (2), Μελιτζανόπουλος 2, Πάσχος, Μανίκας, Κομπατσιάρης, Ιωαννίδης, Λαπατούρας 34 (2), Παπαζήσης 4, Καποδίστριας 3.


ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής 4, Μιλκούδης 15, Μπατζάκης 10 (1), Κυπαρίσσης 9, Σιώκας 2, Στεφάνου 12 (1), Δημαλης, Σκέντος, Ελευθεριάδης 5, Καραμπατάκης 7 (1), Γερομιχαλός 15 (5).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.