Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι αγρότες του ΑΣ Δήμου Πέλλας - Εκλογές στις 25 Φεβρουαρίου


Σε αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκονται οι αγρότες του Δήμου Πέλλας, οι οποίοι σε χθεσινή Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Πέλλας στο «Φιλίππειο» Γιαννιτσών αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία που θα γίνει στο πλαίσιο της Agrotica, την προσεχή Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στη 1.00 το μεσημέρι, στη πλατεία ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνδικαλιστές Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιώργος Σιδηρόπουλος παρουσίασαν στους συναδέλφους τους την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον αγροτικό χώρο και επικεντρώθηκαν κυρίως στα προβλήματα με το αγροτικό πετρέλαιο (επιστροφή φόρου, κόστος κ.λ.π.), στην υψηλή φορολόγηση και στο ασφαλιστικό αλλά και μια σειρά ζητημάτων, όπως η ασφάλιση (ΕΦΚΑ), οι αποζημιώσεις, ο ορισμός του "κατά κύριο επάγγελμα αγρότη", που αποτελούν και τον «πυρήνα» των αιτημάτων για τα οποία θα γίνουν οι κινητοποιήσεις.
Εκλογές στις 25 Φεβρουαρίου

Να σημειωθεί ότι στην Γενική Συνέλευση ήταν παρούσα και η δικηγόρος του Συλλόγου Νατάσα Δαρδανελιώτη, η οποία έθεσε το θέμα των αρχαιρεσιών που, όπως μας είπε σήμερα σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, θα πραγματοποιηθούν οριστικά στις 25 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του ΤΟΕΒ από τις 10.30 το πρωί μέχρι στις 4.00 το απόγευμα (αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος βρίσκεται υπό προσωρινή διοίκηση).

Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν μέσα στις επόμενες μέρες και θα μπορούν να ψηφίσουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών και είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Η διοίκηση που θα εκλεγεί θα είναι τριετούς θητείας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.