Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Έβγαλε χρήματα από ΑΤΜ αλλά... ξέχασε να τα πάρει!


Συνελήφθη χθες (19-1-2018) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 35χρονη, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πήρε παράνομα στην κατοχή της από μηχάνημα ανάληψης μετρητών, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, που είχε παραλείψει να παραλάβει 37χρονη μετά την ανάληψη των χρημάτων. Το χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ -ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ (ΒΛΕΠΕ ΝΤΟΡΑ)- ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ....ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα βρήκε... Δεν τα έκλεψε... Διαφορετικό αδίκημα.... Δεν είναι καν παράβαση αν δεν περάσουν 2 βδομάδες... Η αστυνομία έπιασε λαβρακι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Σύμφωνω στο ότι δεν είναι κλοπή. Είναι ομως υπεξαίρεση χρημάτων που είναι επισης παράνομο. Η διαφορά της από την κλοπή είναι ότι αυτός που την διαπράττει δεν χρειάζεται να πάρει (κλέψει) τα χρήματα από κάποιον άλλο.

      Στην περίπτωση της υπεξαίρεσης τα χρήματα βρέθηκαν με κάποιον τρόπο (συνήθως λόγω της θέσης του) στην κατοχή του δράστη ο οποίος απλά τα κράτησε χωρίς να του ανήκουν.

      Διαγραφή
  3. Πραγματι αφησαν τους απατεωνες πολιτικους και τους προσταυευομενους τους επιχειρηματιες να βγαλουν παρανομα χρηματα,να τα εξαγαγουν , να φτιαξουν OF SHORE εταιρειες ,με την βοηθεια της αλλης συντεχνιας των Δικαστικων να αναβαλλουν τις νομικες-ποινικες διωξεις,μεχρι να παραγραφουν οι λιστες Λαγκαρντ! ενω τωρα γινονται αυστηροι με οικονομικα εγκληματρα ασημαντης σημασιας ! και τωρα θελουν να ξανακυβερνησουν να μας σωσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε εσείς οι Συριζαίοι έχετε γίνει πιο ευλίγιστοι και από τον Πάνο.Τώρα που αρπάξατε την εξουσία με απατεωνιές και ψέμματα σιγά μην την αφήσετε,Λαμόγια.Τώρα που μάθατε να κάνετε τριμελείς επιτροπές με τέσσερα και πέντε άτομα ποιός σας πιάνει,Λαμόγια.

      Διαγραφή
  4. Αυτο δεν ειναι κλοπη ,τα βρηκε η κυρια και τα πηρε ,που ισως να τα παρεδιδε ,τι επρεπε να κα νη ,; να τα πεταξει κατω ; ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι κλοπή η κυρία τα έκλεψε κανονικότατα.....

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ...

      Διαγραφή
  5. Το atm περιμένει μερικά δευτερόλεπτα και τραβάει πίσω τα χρήματα. Σε αυτό το διάστημα ενημερώνουμε το άτομο που μόλις έφυγε και το βλέπουμε ακόμα μπροστά μας. Βοηθάμε και δεν εκμεταλλευόμαστε καταστασεις. Δεν ακουμπάμε χρήματα που δεν μας ανήκουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έκανε η κοπέλα.. Δεν τα έκλεψε. Δωράκι ανέλπιστο ήταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δωράκια παρακαλώ απευθυνθείτε στον Άγιο Βασίλη. Ας είναι η κρίση που περνάμε μόνο οικονομική και όχι κρίση αξιών

      Διαγραφή
  7. Είναι στην ανθρώπινη φύση να γινονται και λάθη. Όλοι μας κάποτε κάποιον αδικήσαμε προς οφελος μας. Σημασία έχει να επανορθώσεις όπως και έγινε. Τέλος καλο όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4 κιλά γαλοπούλα κυρ στέφανε..κ 2 σοκολάτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι πιο πολλοί αστυνομικοι ειναι οι σχολιαστες εδω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ε καλα. τα βρηκε και ο κατηενασ μασ τηα τα επερνε και που ξεραμε ποινου ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα βρηκε δεν τΑ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.