Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμος Έδεσσας ζητά την τοποθέτηση του Ν. Πέλλας στην Α΄ Ζώνη του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης


Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας για το πετρέλαιο θέρμανσης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας εκφράζει τη διαμαρτυρία του σχετικά με την τοποθέτηση του Νομού Πέλλας και του Δήμου Έδεσσας στη Β΄ Ζώνη για το επίδομα πε-τρελαίου θέρμανσης.

Ο Δήμος Έδεσσας είναι από τους βορειότερους και ορεινότερους στην Ελλάδα, με μεγάλη διάρκεια χειμερινών συνθηκών και αντίστοιχα πολύ υψηλό κόστος και ανά-γκη σε θέρμανση.

Προς τούτο ζητάμε:

α) Να ενταχθεί ο Δήμος Έδεσσας στην Α΄ Ζώνη για το επίδομα πετρελαίου θέρ-μανσης της περιόδου 2017 – 2018.

β) Την πλήρη κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου θέρμαν-σης για όλο τον κόσμο.

Το ψήφισμα αυτό εγκρίθηκε με την αριθμ. 362/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας στην 25η συνεδρίαση της 28ης Δεκεμβρίου 2017.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Φίλιππος Ν. Γκιούρος
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. Την τοποθέτηση του Δήμου Έδεσσας ζητάνε,όχι του νομού Πέλλας.Σιγά μη νοιάζονταν οι Εδεσσαίοι για τον υπόλοιπο νομό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Δήμος Πέλλας δεν ζητάει Ποτε τίποτα, είναι ‘απλα ο δήμαρχος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ενώ ο εδεσσαίος είναι μαχητικότατος! Ειδικά όταν χάνονται πανεπιστήμια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…