Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώσεις υπηρεσιών ΠΕ Πέλλας

Ανακοίνωση από το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΔΑΟΚ ΠΕ Πέλλας για την παράταση του χρόνου εφαρμογής του προγράμματος ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας (18/1/2018)

Από το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΔΑΟΚ ΠΕ Πέλλας ανακοινώνεται ότι, με βάση το υπ’ αριθμ. 182/6899/12.01.2018 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρατείνεται η συλλογή δειγμάτων θανατωμένων κόκκινων αλεπούδων έως τις 31 Μαρτίου 2018 σε όλες τις περιφερειακές ενότητες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ελάχιστος αριθμός αλεπούδων ανά περιφερειακή ενότητα που πρέπει να εξετασθούν είναι: Μ.Ε. Θεσσαλονίκης: 130, Π.Ε. Ημαθίας: 66, Π.Ε. Κιλκίς: 89, Π.Ε. Πέλλας: 96, Π.Ε. Π 56, Π.Ε. Σερρών: 133 και Π.Ε. Χαλκιδικής:126.

Σύμφωνα με το ανωτέρω έγγραφο, οι δικαιούχοι (κυνηγοί και φύλακες θύρας) θα αποζημιώνονται με το ποσό των 50 ευρώ για την προσκόμιση θανατωμένων αλεπούδων μέσα στο 2018 (ενεργητική επιτήρηση).

ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΑΝ/ΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
..........................

Από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας γίνεται γνωστό ότι η με αρ. πρωτ. Δ24/12/γπΟΙΚ. 62527/1650/29-012-2017 (ΑΔΑ ΨΩΖΝ465Θ1Ω-ΨΗ9 ) εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης που δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ και αφορά την ανανέωση αλλά και έκδοση νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ έτους 2017 αναφέρεται ΜΟΝΟ στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας όπως και στις λοιπές Περιφερειακές Ενότητες , η έναρξη χορήγησης ή ανανέωσης των Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ έτους 2018 θα ξεκινήσει με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση η έκδοση της οποίας αναμένεται.

Επισημαίνεται ότι τα υφιστάμενα (θεωρημένα) Δελτία μετακίνησης έτους 2017 ισχύουν για όσο διάστημα απαιτηθεί από το τρέχον έτος (2018) για να εκδοθεί η παραπάνω Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2381351276 και 2381351243.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
& ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…