Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα χωράφια της Καρυώτισσας (φωτο)


Στο δρόμο από τα Γιαννιτσά στην Έδεσσα o Κυριάκος Μητσοτάκης σταμάτησε στην Καρυώτισσα όπου κλαδεύουν αυτή την περίοδο τις ροδακινιές όπου και συζητώντας με τους αγρότες ανέφερε: «Η χώρα μας παράγει το καλύτερο βιομηχανικό ροδάκινο στον κόσμο αλλά δυστυχώς οι τιμές του στην αγορά δεν είναι πάντα αυτές που επιτρέπουν στους παραγωγούς να ζουν με ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Υψηλοί φόροι, υψηλές εισφορές, υψηλό κόστος παραγωγής έχουν οδηγήσει τον αγροτικό πληθυσμό σε απόγνωση.

Για αυτό επιμένω και είναι αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μου η μείωση του κατώτατου φορολογικού συντελεστή που θα ευνοήσει όλους τους Έλληνες, συμπεριλαμβανομένων και των αγροτών μας. Τα δε συνεργατικά σχήματα είναι συνθήκη επιβίωσης του πρωτογενούς τομέα ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής, να γίνουν τα προϊόντα μας ανταγωνιστικά και να κατακτήσουν νέες αγορές. Για να επιτύχουμε, όμως, σε αυτόν τον στόχο είναι πολύ σημαντικό να ασχολούνται τα νέα παιδιά με τη γη αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις. Αυτό εξήγησα στον δεκαεννιάχρονο Αλέξανδρο ο οποίος σπουδάζει στο ΤΕΙ Γεωπονίας στη Θεσσαλονίκη».
mitskar


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Κυριε Μητσοτακη το χωμα που πατας ειναι χωμα αγιων και ηρωων, οπως καθε γωνια της ελληνικης γης. Ασε λοιπον κατα μερος τους γεωγραφικους προσδιορισμους και τη συνθετη ονομασια. Η Μακεδονια δεν ειναι προικα του παππου σου ουτε προικα του Συριζα που επιστρεφει στο 4%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε ο πατέρας του μάζεψε βαμβάκι , τώρα αυτός κλαδεύει . Τελικά το έχουν το αγροτικό μέσα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το επομενο σταδιο ειναι τωρα που θα ξεκινησουν οι απεργιες με τους αγροτες να τον βαλουνε να οδηγησει τρακτερ στη λαρισα θα γελασει και ο καθε πικραμμενος #ποτε#με τον κυριακο#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι τον βαζετε βρε ηλιθιοι τον Αρχιγκαντεμη ατα χωραφια σας ; ειναι οικογενειακως γουρσουζηδες ! δεν θα πιασουν καρπο τα δεντρα! το 1989 που ειχε ερθει στα Γιαννιτσα ο μπαμπας του ειχαμε λειψυδρια και ξηρασια ολο το χρονο! τι λιτανειες ,τι εξαπτερυγα οι παππαδες! τι θυμιαμα ξοδευτηκε! τιποτα δεν μπορουσε να διωξει το κακο ,! λες και περασε ο Αντιχριστος! το θεμα ειναι οτι ο ΕΛΓΑ σεν αποζημιωνει απο Βασκανια και Κακο ποδαρικο!

      Διαγραφή
  5. Θα θελες # ποτε με τον Κυριάκο #
    Φαίνεται οτι προτιμας τα τομαροκοπροσκυλα της γιαλατζι αριστεράς που τα έχουν ισοπεδώσει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δείτε αυτός που κάνει και δήλωση ΟΣΔΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν το γλυτωνουμε και φετος το χαλαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΣ:
    ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάθε τέχνη και...που λέει ο σοφός λαός μας...θα το γυρίσεις στην αγροτιά Κούλη η στο εμπόριο μοτοσακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντελώς τυχαία πήγε σ αυτούς τους 2 αγρότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεροκάματο ο μέλλον "Λαίκός" Προθυπουργός μπράβο στον "εργκάτη"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.