Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Πέλλας για το πολυνομοσχέδιο και το δικαίωμα της απεργίας

Την ώρα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με συνθήκες πρωτοφανούς εργασιακής ανασφάλειας, με μειώσεις μισθών, πολύμηνες καθυστερήσεις στην καταβολή τους και κακές συνθήκες εργασίας, η Κυβέρνηση για να κλείσει την τρίτη αξιολόγηση τους "χτυπά" στο κατοχυρωμένο δικαίωμα τους στην απεργία, με την υπερβολικά αυξημένη συμμετοχή των εργαζομένων για τη λήψη απεργιακής απόφασης, στοχεύοντας στη μη πραγματοποίηση των απεργιών δίνοντας ένα ακόμα δώρο στους εργοδότες. Ακόμη, κόβει οικογενειακά επιδόματα από τις τρίτεκνες οικογένειες, παραδίδει τα λαϊκά σπίτια στα χέρια των διεθνών fund και μεταφέρει στο υπερταμείο που ελέγχουν οι δανειστές την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια!

Η πρωτοφανής αυτή παρέμβαση ανατρέπει κατακτήσεις των εργαζομένων εδώ και πολλές δεκαετίες αναφορικά με το δικαίωμα στην απεργία. Επιπλέον μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών η ακίνητη περιουσία της λαϊκής οικογένειας θα υφαρπάζεται χωρίς δικαίωμα διαμαρτυρίας, χωρίς δημοσιότητα, χωρίς σεβασμό στο δικαίωμα της στέγασης των οικογενειών.
Το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα δεν θα επιτρέψει να εφαρμοστεί ο νόμος και οι επιταγές της τρόικας στα κοινωνικά κινήματα, στην λαϊκή οικογένεια, στη δημόσια περιουσία..
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ζητά από την Κυβέρνηση να σταματήσει την υλοποίηση μέτρων που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και την κοινωνία και να αποσύρει την απαράδεκτη τροπολογία. Επιπλέον, ζητά από τους εκπροσώπους του Ελληνικού κοινοβουλίου να αναλογιστούν τη θέση και την ευθύνη τους, να σεβαστούν και να οχυρώσουν το δικαίωμα στην απεργία, καταψηφίζοντας οποιαδήποτε ρύθμιση που βρίσκεται "απέναντι" στους εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα , να μετάσχουν δυναμικά στα συλλαλητήρια και σε όσες μορφές δράσεις αποφασιστούν από το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα το επόμενο διάστημα ενάντια στο φίμωμά τους και στην υφαρπαγή των κεκτημένων τους.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΕΠ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…