Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτοκίνητο "προσγειώθηκε" σε αυλή σπιτιού στο Ριζάρι Έδεσσας (φωτο)


Λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου νεαρός με το αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο συνομήλικοί του μέσα στο χωριό Ριζάρι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του προσέκρουσε και έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της οδού και "προσγειώθηκε" σε αυλή παρακείμενης οικίας. Ευτυχώς παρά την μεγάλη επικινδυνότητα του ατυχήματος οι νεαροί  δεν τραυματίσθηκαν. Στο σημείο κατέφθασαν για να συνδράμουν όπου ήταν αναγκαίο η Αστυνομία η Πυροσβεστική και η ΔΕΗ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. με το που σταματήσανε τα αλκοτεστ αυτά συμβαίνουν συνέχεια και ευτυχώς τώρα δεν κλάψανε μανούλες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε κυρία οτι και να ειστε,το ατύχημα έγινε λογο βιασινης για να μην χασουν τα παιδιά τον χορο του σχολείου τους.απλη βιασινη και όχι μέθη

      Διαγραφή
  2. Προς κάθε υπεύθυνο:
    Θεωρήστε ότι υπήρξαν θύματα και λάβετε μέτρα για αυτό το τραγικό οδικό δίκτυο του Νομού μας που ακόμα διέρχεται από Γιαννιτσά, Μαυροβούνι, Ριζάρι, Άγρα.

    Υ.Γ. Η οδική συμπεριφορά των περισσότερων είναι αντίστοιχη του οδικού δικτύου κι αυτό ίσως πολλαπλασιαζει τις ευθύνες των αρμοδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχας ο κύριος κυρία πανω δεν έχει τον λόγο απο την στιγμή που δεν ξέρει τι έγινε. Τα παιδιά αργησαν στο ραντεβού τους ακονα και αυτό αν ηταν σε χορό τελειωφητων.λόγο βιασινης έγινε το κακο και οχι λογο μεθης.τα παιδιά δεν εχουν οιει στη ζωη τους ποτό.καλο βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ekeino to perifimo 50 xm/ora se katikimeni perioxi leei se kanenan tpt ? sizitate anonimos gia to alcool les kai einai to mono provlima...viazotane leei..sta @@ mou ti ekane...se xoro teliofiton pigenane leei...ekei pou kanoun thraysi oi ximoi kai ta anapsiktika...an ekeini tin ora girnouse kana xoriatopedo spiti tou apo tin kafeteria ti tha legate tora ?? den exoun piei stin zoh tous leei o kougias...re ante kitaxtite sto kathreyti ligo parapano !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι επειδή τα ξέρω τα παιδιά είναι αθλητές δεν υπήρχε ουδεμία περίπτωση να πιούνε αλκοόλ απλά βιάζοντουσαν για τον χορό που σχεδίαζαν εδω και 4μηνες

      Διαγραφή
  5. E OK TA PAIDIA GIA NA MH XASOYN TO XORO AS PERNAN SVARNA 3,4 ANTROPOYS TI NA PO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ειναι λογος αυτος να τρεχουν με χιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην κρινεις για να μην κριθεις. Κανεις δεν δικαιολογει την πραξη λογω βιασυνης, ουτε αρνειται την ευθυνη. Σκοπος ειναι να μην διαστρεβλωνεται η ειδηση. Τα "αν" ειναι πολλα και σιγουρα υπαρχουν στην ζωη. παρολα αυτα το αποτελεσμα ειναι δωρο θεου και μεγαλο μαθημα ζωης. Σαφως τα γεγονοτα μπορει να ηταν χειροτερα. Δεν ειναι ομως. Με λυπουν οι αντιδρασεις των επιθετικων και ειρωνικων σχολιων χωρις καθολου ανθρωπια. Δηλαδη,εαν υπηρχαν θυματα θα ημασταν περισσοτερο ανθρωποι; δεν ειναι μονο οι σωματικες ζημιες, ειναι και οι ψυχικες. Ας σεβαστουμε λοιπον την σοβαροτητα της καταστασης,ας ευχαριστηθουμε το Θεο που δεν θρηνησαμε θυματα, κι ας παρει καθενας το μαθημα του, τοσο τα παιδια οσο και οι αρμοδιοι των υπολοιπων παραγοντων. Καποτε μου ειχαν πει πως οσα μπορει να φερει μια στιγμη, δεν μπορει να φερει η ωρα. Μην θυσιαζουμε τα παντα ολα στον βωμο των λαικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.