Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το πρώτο μπλόκο πανελλαδικά από τους αγρότες της Καρδίτσας


Το πρώτο αγροτικό μπλόκο πανελλαδικά στήθηκε σήμερα το μεσημέρι από τους αγρότες του Νομού Καρδίτσας, στον κόμβο του Ε65, στο ύψος του «Δέλτα», όπως είχε αποφασιστεί σε πρόσφατη σύσκεψη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ).

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αρης Πολυγένης, μέλος της Ομοσπονδίας, δήλωσε πως είναι η έναρξη των κινητοποιήσεων και αυτή η κινητοποίηση θα γίνει ο προπομπός για όλη την Ελλάδα.

«Δίνουμε το μήνυμα ότι δεν θα κάνουμε πίσω αν δεν δικαιωθούν τα αιτήματά μας» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι καθημερινά οι αγρότες θα ενισχύουν το μπλόκο με τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα.

Για νέο κύκλο κινητοποιήσεων με δυναμικό τρόπο και με μπλόκα, έκανε λόγο ο γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας, για να προσθέσει:

«Η Καρδίτσα σήμερα δίνει ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους αγρότες ότι θα πρέπει να «βγούμε» για να διεκδικήσουμε λύσεις σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν, τα οποία δεν μας επιτρέπουν ούτε να ζήσουμε, ούτε να καλλιεργήσουμε τα χωράφια μας».

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, σε δηλώσεις του υποστήριξε, πως είναι το πρώτο μπλόκο στην Θεσσαλία, αλλά και στην Ελλάδα, την ερχόμενη Τετάρτη, συνέχισε, «βγαίνουν» οι αγρότες των Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι και στις 25 του μηνός, την Πέμπτη βγαίνουν οι αγρότες τ ης Λάρισας στον κόμβο Πλατυκάμπου, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα για συμμετοχή στους αγώνες.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.