Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη γενική συνέλευση Συλλόγου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Πέλλας


PrintΣτις 03-01-2018 τέσσερα από τα μέλη του Δ.Σ. προσήλθαν χωρίς να προσκληθούν θεσμικά από τον Πρόεδρο, και έβαλαν θέμα για άλλη μια φορά επανακατανομής αξιωμάτων αφού οι ίδιοι είχαν ήδη ψηφίσει την παρούσα διοίκηση με πρόεδρο τον Σιδερά Λάζαρο. 
Ο Πρόεδρος δεν συμφώνησε και τους ζήτησε να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους πράγμα που έγινε. Κατόπιν τούτου αποφασίστηκε να γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 13-01-2018 και ώρα 10.30 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Κολοκοτρώνη 10 στο ανοικτό θέατρο Γιαννιτσών. Λόγω της σοβαρότητος του θέματος που αφορά το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη.
ΘΕΜΑΤΑ:
1. Διοικητικός οικονομικός απολογισμός έτους 2017
2. Προυπολογισμός 2018
3. Εκλογή Εφορευτικής επιτροπής η οποία θα διενεργήσει τις εκλογές που θα γίνουν στις 13-01-2018 και ώρα από τις 10.00 π.μ. το πρωί μέχρι περαίωσης προσέλευσης των ψηφισάντων.
4. Διάφορες προτάσεις, τοποθετήσεις και ανακοινώσεις.
Ο Πρόεδρος
Σιδεράς Λάζαρος








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.