Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κτηνοτρόφοι στα Άθυρα «ξυλοφόρτωσαν» υπάλληλο του δήμου Πέλλας


Θύμα ξυλοδαρμού από κτηνοτρόφους έπεσε σήμερα το πρωί υπάλληλος του Δήμου Πέλλας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα αδέσποτα ζώα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Ειδικότερα, ο εν λόγω υπάλληλος μετέβη σε ποιμνιοστάσιο στα Άθυρα για να ενημερώσει για την στείρωση των ζώων καθώς υπήρχαν καταγγελίες για τα 30 περίπου τσομπανόσκυλα του ποιμνιοστασίου που τριγυρνούσαν αδέσποτα.  
Οι ιδιοκτήτες της στάνης αντέδρασαν βίαια, άρχισαν να χειρονομούν κατά του υπαλλήλου τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, τον χτύπησαν και στη συνέχεια έκρυψαν το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα έσπευσαν στο σημείο άνδρες του ΑΤ Κουφαλίων που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι μετά από σχετική έρευνα εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο κτηνοτρόφους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ορισμένοι πολίτες θεωρούν ότι οι νόμοι και οι κανόνες είναι για άλλους και όχι για τους ίδιους. Τραμπούκοι χαρακτηρίζονται και όταν τους πας στην δικαιοσύνη εμφανίζονται με την ουρά στα σκέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο την μια οι ζωοφιλοι ,σκυλοφιλοι που εμποδιζουν τις Αρμοδιες Υπηρεσιες του Δημου να περιορισουν τα αδεσποτα ,απο την αλλη ,οι αναισθητοι ,ανευθυνοι κατοχοι σκυλων που νομιζουν οτι ο νομος ειναι δικος τους! Γνωριζουν οι κτηνοτροφοι ,οτι οταν τα σκυλια τους δεν ειναι εμβολιασμενα, χωρις να τηρουντις υγειονομικες υποχρεωσεις, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΦΑΓΗ,ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ,ΚΡΕΑΤΟΣ, ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ... βασει του Νομου; εδω πρεπει να πατησει ο Δημος ,ωστε να συμμορφωθουν ,περα απο την ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ,ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΤΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑλληλο θυμα τησ "φιλοξανιας " τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.