Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας


Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15.00΄ σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. 1η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Έδεσσας έτους 2018 (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
2. Ορισμός μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και στελεχών της Τ.Υ. για τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή Κρίσης Καλλιτεχνικής Αρτιότητας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
Ανάδειξη, μετά από κλήρωση, δύο μελών από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συγκρότηση της Επιτροπής παραλαβής μικρών δημοτικών έργων έτους 2018, προϋπολογισμού έως 5.869,41€ (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
Ανάδειξη, μετά από κλήρωση, μέλους από το Δημοτικό Συμβούλιο στις Επιτροπές Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής δημοτικών έργων έτους 2018, τα οποία ανατέθηκαν με τις διαδικασίες του Ν.3669/2008 προϋπολογισμού άνω των 5.869,41€ (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικον. έτους 2018 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Έγκριση διάθεσης πίστωσης και οικονομικής επιχορήγησης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Έγκριση διάθεσης πίστωσης και οικονομικής επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «ΕΥ ΖΗΝ» (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Έγκριση της αριθμ. 58/2017 απόφασης της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. με θέμα «Απόφαση κατάρτισης και έγκρισης του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης (ΟΠΔ) 2018» (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.).
9. Έγκριση της αριθμ. 2/2018 απόφασης της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. με θέμα «1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018» (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.).
10. Ανάκληση της κατά χρήση παραχώρησης αυτοκινήτου του Δήμου στη ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.).
11. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών (Εισηγητής: Επιτροπή παραλαβής εργασιών).
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου
ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΓΚΙΟΥΡΟΣ














Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.