Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση κλιμακίου του Δήμου Πέλλας (με επικεφαλής τον Γρ. Στάμκο) με στελέχη της Τρ. Πειραιώς για το κατάστημα της Κρ. Βρύσης


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνάντηση του κλιμακίου του Δήμου Πέλλας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο στην Θεσσαλονίκη με ανώτερα στελέχη της περιφερειακής διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας της τράπεζας Πειραιώς, σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας στην Κρύα Βρύση.

Το κλιμάκιο ορίστηκε σε πρόσφατη σύσκεψη στην Κρύα Βρύση, με σκοπό την συνάντηση με στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς και την παράθεση επιχειρημάτων που καθιστούν αναγκαία τη λειτουργία του υποκαταστήματος στην πόλη.

Πάντως τα τελευταία 24ωρα είναι έντονη η φημολογία για αναβολή του κλεισίματος του τραπεζικού καταστήματος στην Κρύα Βρύση.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, η περιφερειακή διοίκηση της Τράπεζας προβληματίζεται έντονα μήπως τελικά, μεταξύ άλλων, περάσει λάθος μηνύματα στους πελάτες της.

Όπως είχαμε αποκαλύψει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κρύα Βρύση αναμένεται να αναστείλει την λειτουργία του από 16 Μαρτίου, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής να εξυπηρετούνται από τα καταστήματα των Γιαννιτσών ή της Σκύδρας.

Η είδηση αυτή, μόλις έγινε γνωστή στην τοπική κοινωνία της Κρύας Βρύσης, προκάλεσε αναστάτωση στους πολίτες, οι οποίοι θα δουν άλλη μια υπηρεσία -δομή να «βάζει λουκέτο» στην πόλη τους με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα της ζωής τους αλλά και για την τοπική οικονομία και ανάπτυξη.

Και μάλιστα το παράξενο στην υπόθεση είναι ότι το συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα (της Κρύας Βρύσης) είχε ανακαινιστεί πλήρως πριν από ένα χρόνο περίπου και τίποτε δεν προμήνυε την εξέλιξη αυτή.

Είναι προφανές, πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα επιφέρει ανεπανόρθωτο πλήγμα στην τοπική οικονομία και θα υποβάλλει χιλιάδες κατοίκων σε απίστευτη ταλαιπωρία.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί κανένα άλλο υποκατάστημα πιστωτικό ίδρυμα οποιασδήποτε τράπεζας στην Κρύα Βρύση, παρά μόνο ένα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, κάτι που σημαίνει

ότι οι κάτοικοι -όχι μόνο της πόλης αλλά και όλης της γύρω περιοχής- θα κληθούν να διανύσουν πολλά περισσότερα χιλιόμετρα από ότι σήμερα για την εξυπηρέτησή τους προς τα Γιαννιτσά ή προς την Σκύδρα.

Και αν για τους νεαρότερους ηλικιακά μια τέτοια εξέλιξη ίσως να μην προβληματίζει ιδιαίτερα, λόγω μεγαλύτερης εξοικείωσης με το e-banking, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους μεγαλύτερους ηλικιακά πολίτες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.