Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά τα σχολεία του ορεινού όγκου της Αλμωπίας


Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας λόγω των καιρικών συνθηκών κλειστά θα είναι τα σχολεία του ορεινού όγκου του Δήμου. Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Έχοντας υπόψη:

1.Τις διατάξεις του άρθρου 94 Ν.3852/2010 [ΦΕΚ 87/7-6-2010 τ.Α΄] «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2 . Τις κρατούσες έκτακτες καιρικές συνθήκες

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι

Την διακοπή των μαθημάτων σήμερα 26/02/2018 στις παρακάτω σχολικές μονάδες της Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Αλμωπίας , ήτοι: Δημοτικό Σχολείο Νότιας, Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Περίκλειας, Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου, Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Θεοδωρακείου , Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σαρακηνών, όπως επίσης και ο Παιδικός Σταθμός Περίκλειας.

Εφιστούμε την προσοχή όλων των σχολικών κοινοτήτων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης , κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων και για την αποφυγή ατυχημάτων , οι μαθητές να παραμένουν εντός των κτιρίων. 

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ α.α.

ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.