Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάσεις Συλλογικών Οργάνων Δήμου Αλμωπίας

Στις 20 Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30΄συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εισήγηση για την 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2018.

2. Έγκριση δαπανών – διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2018.

3. Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων & προσφυγών για τις δημόσιες συμβάσεις προμηθειών – γενικών υπηρεσιών για το έτος 2018, σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 11α του Ν.4412/16.

4. Παράταση έργου “Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων ΔΕ Εξαπλατάνου”

5. Παράταση έργου “Βελτίωση και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων του οικισμού Αριδαίας”.

6. Παράταση έργου “Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τοπικών Κοινοτήτων Κωνσταντίας, Μηλιάς του Δήμου Αλμωπίας”.

7. Παράταση έργου “Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τοπικών Κοινοτήτων Βορειοδυτικού άξονα (Πρόμαχοι, Πιπεριά) του Δήμου Αλμωπίας”.

8. Διαβίβαση εγγράφων για την λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς, για διαμόρφωση δρόμου σε κοινόχρηστο χώρο της Τ.Κ. Λουτρακίου από τον κ. Πασόη Κωνσταντίνο.

9. Λήψη απόφασης αναφορικά με την ΚΛΗΣΗ του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για παράσταση του Δήμου Αλμωπίας στις 9 Μαΐου 2018 στο Α΄ Πενταμελές Εφετείο Αθηνών.

10. Συμπληρωματική εισήγηση για παράσταση του Δήμου στην με αριθμ. 118/2014 αγωγή -16/2018 ΚΛΗΣΗ.

11. Λήψη απόφασης παράστασης ή μη παράστασης του Δήμου στην ΕΦΕΣΗ που εκδικάζεται στις 10-05-2018 στο Μονομελές Πρωτοδικείο ΄Εδεσσας.

12. Λήψη απόφασης για την Παράσταση του Δήμου στην με αριθμ. 251/2017 Αγωγή, που εκδικάζεται στις 17-05-2018 στο Μονομελές Πρωτοδικείο ΄Εδεσσας.

13. Ανάθεση πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου σε δικάσιμο, στις 15/02/2018, στο Μονομελές Πρωτοδικείο ΄Εδεσσας, για υπόθεση διοικητικής αποβολής.

14. Παράταση της συμβατικής προθεσμίας για το υποέργο 3 “Τεχνική βοήθεια” της Πράξης «Επέκταση Χ.Υ.Τ.Α. 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Πέλλας (ΧΥΤΑ Αλμωπίας) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού».

15. ΄Εγκριση πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών κατακύρωσης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας (Αριθμ. Διακήρυξης 32028/01-12-2017), με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά αποκλειστικά βάση τιμής. 

Την ίδια ημέρα και ώρα 18:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :
«Έγκριση οικονομικών καταστάσεων Ισολογισμού, Αποτελεσμάτων χρήσεως και Απολογισμού Δήμου Αλμωπίας, οικ. έτους 2015».Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…