Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντυπωσιακό πέρασμα του ΦΟΑ από την Κατερίνη, 76-98 τον Βατανιακό!


Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στην Κατερίνη στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ ανάμεσα στο γηπεδούχο Βατανιακό και τον ΦΟ Αριδαίας. Νικητές οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση ύστερα από το εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησαν.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι παίκτες του ΦΟΑ έδειχναν να πατάνε πιο καλά και κατάφεραν με καλή άμυνα να πάρουν γρήγορα προβάδισμα 4-12 με τους γηπεδούχους όμως να ανεβάζουν απόδοση και να μειώνουν μέχρι τη λήξη του δεκαλέπτου τη διαφορά στους δύο (23-25). Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο των γηπεδούχων που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το εντυπωσιακό 47-42 υπέρ τους.

Στην επανάληψη η ομάδα του ΦΟΑ ήταν ασταμάτητη, πέτυχε 29 πόντους στην τρίτη περίοδο και άλλους 27 στην τέταρτη με τους γηπεδούχους να χάνουν κάπου στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου την επαφή τους με το σκορ. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη 76-98 για την ομάδα του ΦΟΑ που είναι και μαθηματικά δεύτερος, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα. 

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Μακρόπουλος (24π./6 τρίπ.) ενώ σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν και οι Τοπαλίδης (16π./1τριπ.) και Στρέπκος (16π.). Από πλευράς Βατανιακού πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βουτσακόπουλος Αν. (19π./2τριπ.) όπως και οι Μπίσμπας (13π./2τρίπ.) και Βουτσακόπουλος Θ.(13π./1τρίπ.).

Την επόμενη αγωνιστική (31/3) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τον Αιγινιακό ενώ ο Βατανιακός αγωνίζεται στα Γιαννιτσά κόντρα στους Ικάρους.

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 47-42, 62-71, 76-98
Διαιτητές: Ντόγκας - Χρυσάφης

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Χοτοκουρίδης): Κοτσίμπελης 5(1), Σιαπάκας 12(2), Αργυρόπουλος, Τερζόπουλος, Βουτσακόπουλος Αν. 19(2), Μπίσμπας 13(2), Πόσιος, Βαρβούτης 2, Μαρινόπουλος 2, Βουτσακόπουλος Θ. 13(1), Χατζούδης, Ακερμανίδης 10(1).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 10(2), Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 16, Υποδηματόπουλος 2, Μπεγλόπουλος 12(2), Παπαβραάμ, Αβραμίδης 6(1), Λιούγκας 2, Μακρόπουλος 24(4), Στρέπκος 16, Καρνάβας 10.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.