Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι BC: Παλικάρια στη Νάουσσα!...


Ακόμα μιά μεγαλειώδη (μέχρι την επόμενη…) εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Α'’κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ πήρε το απόγευμα του Σαββάτου η ανδρική ομάδα μπάσκετ των "Ικάρων" Γιαννιτσών επικρατώντας επί του Ζαφειράκη Νάουσσας με 76-81 και κατακτώντας την 8η νίκη της.
Το, λαβωμένο από τις απουσίες και τραυματισμούς, συγκρότημα των Γιαννιτσών έκανε κατάθεση ψυχής και πήρε παλικαρίσια το ροζ φύλλο αγώνα μέσα σε μια από τις πιο δυνατές έδρες του ομίλου δείχνοντας ότι ακόμα και με τις απουσίες βασικών παικτών είναι ικανό να πετυχαίνει τον στόχο του ,να κερδίζει δηλαδή δυνατούς αντιπάλους που πρωταγωνιστούν,δείχνοντας ότι μπορεί να πετυχαίνει πολλά! 
Η ψυχή και η παλικαριά ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν στην ομάδα των "Ικάρων" η απόδοση της οποίας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και στα 4 δεκάλεπτα της αναμέτρησης μιας και ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ . Σε όλη την αναμέτρηση η ευστοχία, ειδικά στα 3ποντα, ήταν χαρακτηριστική όπως επίσης η φανταστική άμυνα ,μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ονειρευτούν να ισοφαρίσουν. Όταν όμως ο Ζαφειράκης συνέχισε να απειλεί οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το παιχνίδι με το μέρος τους! 
Χαρακτηριστικό της αποφασιστικότητας και τους πάθους των "Ικάρων" ήταν ότι στο τελευταίο λεπτό αγωνίστηκαν με 4 (!) παίκτες χωρίς λυγίσουν στην πίεση των γηπεδούχων που απεγνωσμένα έψαχναν την ισοφάριση και τη νίκη.
. Πλέον το μεγάλο ραντεβού είναι εναντίον του ΓΑΣ Μελίκης στις 10/3 στα Γιαννιτσά.
ΘΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.