Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές στον Σ.Ε.Α. Ν Πέλλας

ΠΡΟΣ: Τα μέλη του ΣΕΑΝ ΠΕΛΛΑΣ

Σύμφωνα με το Ν.3648/2008 που τροποποίησε το Ν.1301/2008, τη Φ.900/6/160108/ΦΕΚ 1615/τ. Β΄ περί εκλογών και την αριθμ. Α.Π. 9/24-1-2018 απόφαση της ΑΠΟΕΑ, καλούνται τα μέλη του ΣΕΑΝ Πέλλας σε γενική συνέλευση σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΛΦΑ Έδεσσας, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 με ώρα 11.30΄ και ώρα λήξης 12.30 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης «εκλογή νέου Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Πέλλας και εκλεκτόρων για το Δ.Σ. της ΑΠΟΕΑ».

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η εκλογή θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, με το ίδιο θέμα ημερήσιας διάταξης. Απαρτία υπάρχει όταν ψηφίζει το 1/3 των ταμιακά τακτοποιημένων μελών.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται με γραπτή δήλωση των ενδιαφερομένων προς τον πρόεδρο του ΣΕΑΝ το αργότερο δύο (2) μέρες πριν από την ημέρα των εκλογών (11 Μαρτίου 2018).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που είναι τακτοποιημένα ταμιακά από την εγγραφή τους.

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων στο τηλέφωνο 6972328358

Ο Πρόεδρος
Πέτρος Κ. Μαγκούτης
Έφεδρος Λοχαγός (ΠΖ)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…