Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυβερνητικά στελέχη σε Γιαννιτσά και Έδεσσα για το Αναπτυξιακό Συνέδριο Κ. Μακεδονίας


Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26, 27 και 28 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.

Τις επόμενες ημέρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Συνεδρίου και της καταγραφής των ζητημάτων που απασχολούν την Πέλλα, κυβερνητικά στελέχη θα επισκεφθούν τα Γιαννιτσά και την Έδεσσα.

Ειδικότερα, συνεργάτες του Υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, θα βρεθούν την Κυριακή στα Γιαννιτσά (Εργατικό Κέντρο) και την Δευτέρα στην Έδεσσα (Πολιτιστικό Κέντρο), προκειμένου να συναντηθούν με τους Δημάρχους και εκπροσώπους φορέων για να καταγράψουν θέσεις, απόψεις και προτάσεις για τα «ανοιχτά» ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του νομού μας.

Σημειώνεται ότι στο Συνέδριο θα παραβρεθεί ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις τόσο για αναπτυξιακά έργα της Π.Ε. Πέλλας, όσο και γενικότερα της Κεντρικής Μακεδονίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.