Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγινε η παρουσίαση της συλλογής: «Γιαννιτσά - Ιστορίες του Τόπου μας» (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "Ιστορίες του τόπου μας-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-μία συλλογή διηγημάτων με φόντο την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας" με την επιμέλεια της συγγραφέως Ευλαμπίας Τσιρέλη και των εκδόσεων iwrite.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκδόσεις IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο και η συγγραφέας - επιμελήτρια Ευλαμπία Τσιρέλη, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. πραγματοποίησαν την παρουσίαση του βιβλίου «Γιαννιτσά. Ιστορίες του Τόπου μας», σε εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 4 Μαρτίου, στις 18.30 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πέλλας, στα Γιαννιτσά.

Για το βιβλίο μίλησαν: η Μαρία Τριανταφυλλίδου, αρχαιολόγος και η Ευλαμπία Τσιρέλη, συγγραφέας, εκπαιδευτικός και επιμελήτρια του βιβλίου, σε συντονισμό της δημοσιογράφου Άννας Μαρίας Σαββίδου.

Στην εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και εκπρόσωποι του Συλλόγου Φίλων Βιβλίου Πέλλας & της Παιδαγωγικής Εταιρίας Πέλλας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού: 

1. Άννα Μικροπούλου,
2. Στυλιανή Δαναβασίλη και
3. Ελένη Μαυροκεφαλίδου

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η προώθηση του πολιτισμού της περιοχής, μέσα από την εμπειρία της συγγραφής και της διηγηματικής εξιστόρησης.

Στο βιβλίο αυτό είναι συγκεντρωμένα όλα τα διηγήματα που ξεχώρισαν συνθέτοντας μια πραγματικά συλλεκτική συλλογή.
vivlg


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.