Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 κι ώρα 19:00΄, με τα εξής δώδεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1) Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σκύδρας και της Δ.Ε.Υ.Α. Σκύδρας για τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων υλοποίησης της πράξης «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες Καλυβίων και Ριζού Δήμου Σκύδρας».

2) Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Δάφνης – Λιποχωρίου –Πετριάς Δήμου Σκύδρας».

3) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την πρόθεση για απευθείας ανταλλαγή της αριθ.561 δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Μαυροβουνίου.

4) Εκ νέου εκμίσθωση με δημοπρασία της αριθ.475 δημοτικής έκτασης (σχολικός κλήρος) αγροκτήματος της Τ.Κ. Σεβαστειανών, έκτασης29.326 τμ.

5) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για κοπή δέντρου στο 1ο και 3ο Νηπιαγωγείο Σκύδρας.

6) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για δωρεάν παραχώρηση τμήματος 12.274,50 τμ. από την αριθ.874α δημοτική έκταση της Τ.Κ. Ανύδρου στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας για ανέγερση νέας Ιεράς Μονής.

7) Έγκριση για εκ νέου εκμίσθωση κατάλληλου ακινήτου για τη στέγαση του 4ου Νηπιαγωγείου Σκύδρας.

8) Υποβολή αιτήματος στο Υπουργείο Εσωτερικών για τη σύσταση του οικισμού Λουτροχωρίου σε αυτόνομη Τοπική Κοινότητα σύμφωνα με το άρθρο 283 παρ.6 του Ν.3852/2010.

9) Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών.

10)Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 3.200,34€ από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα αδέσποτα, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018.

11) Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για κατάπτωση εγγυητικής επιστολής του Γεωργιάδη Γεωργίου του Αντωνίου.

12) Οικονομικές ενισχύσεις ενδεών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…