Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Πολύκαστρο με τερματισμό τον Αρχάγγελο ξεκίνησε ο διήμερος διεθνής ποδηλατικός αγώνας "Μ. Αλέξανδρος" (φωτο)


Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 10 Μαρτίου η πρώτη αγωνιστική ημέρα, του διεθνή διήμερου ποδηλατικού αγώνα «Μέγας Αλέξανδρος», με διοργανωτή τον Ποδηλάτη με τη συνεργασία του Αίαντα Κιλκίς και την υποστήριξη της Racesystem καθώς και των Δήμων Κιλκίς , Αλμωπίας και Παιονίας.

Ο αγώνας της πρώτης σημερινής ημέρας  περιελάμβανε 47 ανηφορικά χιλιόμετρα μέχρι τον πανέμορφο και γραφικό Αρχάγγελο Αλμωπίας όπου έγιναν και οι απονομές μεταλλίων. Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 11:00 ώρα από την Πλατεία Πολυκάστρου.


Αύριο Κυριακή δεύτερη ημέρα την ίδια ώρα οι αθλητές θα ξεκινήσουν τον αγώνα 96 χιλιομέτρων από την Πλατεία Δημαρχείου στο Κιλκίς με διαδρομή  Γαλλικός – Γύρος Πικρολίμνης μέσω Μαυρονερίου – Γαλλικός – Μάνδρες – Κιλκίς με τερματισμό στο σημείο της εκκίνησης (Δημαρχείο Κιλκίς) όπου και θα γίνουν οι απονομές των μεταλλίων. 

podag
Φωτο: GRAN FONDO Alexander The Great - Dionysis Drenos


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.