Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Θεατρική Ομάδα της "Στράντζας" στο Φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων της Περιφ. Κεντρ. Μακεδονίας


Την Παρασκευή 2 Μαρτίου η θεατρική ομάδα του Συλλόγου μας συμμετείχε στο Φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , στην αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στην Θεσσαλονίκη με το έργο σε σενάριο και σκηνοθεσία της Βούλας Αργυράκη «ΑΡΧΟΝΤΟΓΙΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ».

Με την παράσταση αυτή έκλεισε ένας κύκλος 7 παραστάσεων της ομάδας , που πήρε σε κάθε της παρουσία άριστες κρητικές. Οι «ερασιτέχνες στην σκηνή , αλλά επαγγελματίες στην προσφορά» όπως τόνισε σε όλες τις εμφανίσεις και ο πρόεδρος μας κ. Αντώνης Μουταφτσής , έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους , για να έχουμε το αποτέλεσμα που παρακολούθησαν πάνω από 2.500 θεατές. Ένας χρόνος με αδιάκοπες πρόβες , κάθε εβδομάδα , φέρνοντας όμως αποτελέσματα που και εμείς οι ίδιοι δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν πρώτα στην σεναριογράφο και σκηνοθέτη κ. Βούλα Αργυράκη , στους ηθοποιούς Χρήστο Παπαδόπουλο , Μαρία Ηρωίδου , Σταματούλα Γεωργιάδου , Ζωή Ποζουκίδου , Κώστα Παρδάλη , Κατερίνα Γεωργιάδου , Μαρία Ζωγράφου , Βιργινία Παναγιωτίδου , Αθηνά Ιωάννου , Σωσώ Καραφωτάκη και Μαρία Μανδάλη. Επίσης στην ενδυματολόγο μας κα. Κελαηδινή Παρασκευοπούλου.
Για το τέλος αφήσαμε τον καταξιωμένο Γιαννιτσώτη επαγγελματία ηθοποιό Σπύρο Μήτσκα ο οποίος έκανε την μεγάλη τιμή όχι μόνο να συμμετέχει αφιλοκερδώς , αλλά βοήθησε με την εμπειρία του , στο όλο στήσιμο των παραστάσεων.

«ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΡΟΥΣ
ΠΑΝΤΑ Ν ΑΝΤΑΜΩΝΟΤΜΕ ΄
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΝΟΥΜΕ»
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.