Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επείγουσα ανακοίνωση ΓΕΛ Αριδαίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Παρακαλούνται οι μαθητές παρελθόντων ετών του Γενικού Λυκείου Αριδαίας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις επικείμενες πανελλαδικές εξετάσεις για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, καθώς και οι μαθητές που τελειώνουν φέτος το Λύκειο και ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες εξεταζομένων π.χ. με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και εξετάζονται γραπτά ή προφορικά κατά περίπτωση, θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως ( ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση. 

Η υποβολή της δήλωσης θα πρέπει να συνοδεύεται από Αστυνομική ταυτότητα, μια φωτογραφία και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα στην περίπτωση που κάποιος ανήκει σε ειδική κατηγορία. Μαθητές που τελείωσαν το Λύκειο σε άλλη πόλη, θα πρέπει να έχουν και αντίγραφο του Απολυτηρίου τους κατά την προσέλευση στο σχολείο η οποία θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με το σχολείο, προς αποφυγήν του συνωστισμού και στο τηλέφωνο 23840-22727 από τις 8:00π.μ. -2:00μ.μ αποκλειστικά στο διάστημα από τη Δευτέρα 19 μέχρι και την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018.

Καμία αίτηση συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή μετά το ανωτέρω διάστημα. 

Πληροφορίες δίνονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση minedu.gov.gr όπως πχ. υποδείγματα αιτήσεων κατά περίπτωση.

Από τη Δ/νση του ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…