Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mail του Γαλλικού προξενείου στους Γάλλους που ζουν στην Ελλάδα


Mail για περιπτώσεις μείζονος κρίσης στο πλαίσιο του σχεδίου ασφάλειας της γαλλικής κοινότητας έστειλε το γαλλικό προξενείο στους Γάλλους υπηκόους που ζουν στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο mail στέλνεται από σήμερα το πρωί, με τη… δικαιολογία σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ότι οι Γάλλοι που έρχονται στην Ελλάδα ανησυχούν για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση σεισμού! Να σημειώσουμε πάντως, πως ποτέ στο παρελθόν το γαλλικό Προξενείο δεν είχε στείλει ανάλογο μήνυμα ούτε σε σεισμούς αλλά ούτε και σε δονήσεις.

Αξιοπερίεργο είναι και το timing της αποστολής του, καθώς αυτή την περίοδο οι σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία είναι τεταμένες, και πολλοί ίσως φοβούνται κλιμάκωση είτε κάποιο σοβαρό επεισόδιο.

Το e-mail εστάλη στις 10:40 το πρωί της Παρασκευής και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε περίπτωση μείζονος κρίσης, κάθε Γάλλος υπήκοος που είναι εγγεγραμμένος στο γαλλικό μητρώο της Ελλάδας, ανήκει σε μια «νησίδα» (τομέα) το οποίο έχει έναν επικεφαλής.

Μέσα στο πλαίσιο του σχεδίου ασφαλείας της γαλλικής κοινότητας, η προξενική αρχή της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα επικοινωνεί κάποιες πληροφορίες:

Σχέδιο ασφαλείας και τομεάρχης:

Σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε αυτό το link https://gr.ambafrance.org/Plan-de-securite-ilots-6522

Γνωρίζετε τον τομεάρχη σας;

Αν όχι, μπορείτε να βρείτε αυτή την πληροφορία στο πιστοποιητικό εγγραφής στο μητρώο (στην ενότητα Ασφάλεια αναφέρονται η ταυτότητα και τα στοιχεία του τομεάρχη της νησίδας σας)

Με αυτή την ευκαιρία, σας υπενθυμίζουμε να ενημερώσετε τις οικογένειες σας/τους φίλους/ τις γνωριμίες που σας επισκέπτονται στην Ελλάδα, να εγγραφούν στις ενημερώσεις «Ariane», για την καλύτερη εξασφάλιση της ασφάλειας των υπηκόων μας κατά την διάρκεια των μετακινήσεων τους εκτός Γαλλίας.https://pastel.diplomatie.gouv.fr/fildariane/dyn/public/login.html

Όλες οι πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες σ αυτό το άρθρο: https://gr.ambafrance.org/connaissez-vous-votre-Chef-d-ilot

Για μια καλύτερη ασφάλεια, παρακαλείστε να ενημερώνεται τα στοιχεία σας, κατά την διάρκεια αλλαγών (διεύθυνσης, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο κτλ) πηγαίνοντας στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα service-public.fr».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.