Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Toυρνουά φιλικών "Ικαρων" Γιαννιτσών - ΑΟΚ Γουμένισσας


Το πρωί της Κυριακής 04 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν,μ' εξαιρετική επιτυχία,στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου-Γυμνασίου Γιαννιτσών φιλικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης
μεταξύ των μικρών τμημάτων προ-μίνι και μίνι " των Ικάρων"Γιαννιτσών και ΑΟΚ Γουμένισσας.

Η Ακαδημία " Ίκαροι " και οι υπεύθυνοι προπονητές Σπόντης Νικόλαος και Σερέτης Θεολόγος, ευχαριστούν την προπονήτρια του ΑΟΚ Γουμένισσας Ραφαηλία Παπανικολάου και συγχαίρουν τις μικρές καλαθοσφαιρίστριες- καλαθοσφαιριστές του συλλόγου για τη μαζική συμμετοχή τους στο μίνι-τουρνουά.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος γονέων και θεατών που χειροκρότησαν και ενθάρρυναν τα σουτ,ρημπάουντ,τις ασσίστ,πίβοτ,τα κλεψίματα των νεαρών αθλητών-τριών.
Στο τέλος των αγώνων επικράτησε κλίμα συναδέρφωσης,χαράς ,ενθουσιασμού,με όλα τα παιδιά να βγαίνουν αναμνηστικές φωτογραφίες και όλοι μαζί ικανοποιημένοι να ανανεώνουν τοεπόμενο μπασκετικό τους ραντεβού μετά την γιορτή του Πάσχα.

Οι" Ίκαροι" Γιαννιτσών προγραμματίζουν για τη συνέχεια της σεζόν πλειάδα φιλικών τουρνουά με στόχο πάντα τη χαρά της συμμετοχής ,της άθλησης.της καλλιέργειας τουfair-play, και την κοινωνικοποίηση των αθλητών-τριών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.