Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To Έθνος βάφτηκε γαλάζιο


Στα γαλάζια βάφτηκε η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ που μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μάρηκαι των στενών συνεργατών του, άλλαξε το χρώμα στα λογότυπα και του ημερήσιου φύλλου και του κυριακάτικου.
Εκδότης - διευθυντής στο ΕΘΝΟΣ εδώ και λίγες ημέρες εμφανίζεται ο (σ.σ. Γιαννιτσιώτης) Τραϊανός (Νούλης) Χατζηδημητρίου (με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έμπιστος του Ιβάν Σαββίδη) ο οποίος κάνει τις συννενοήσεις, για τα θέματα και το πρωτοσέλιδο, μέσω τηλεφώνου.
Η εφημερίδα της Dimera από... την περασμένη Τρίτη άλλαξε το χρώμα στο λογότυπό της προφανώς για να σηματοδοτήσει την μετάβαση στη νέα εποχή του ομογενούς επιχειρηματία. Το χρώμα στον τίτλο του  ημερήσιου φύλλου είναι το πετρόλ, ένα χρώμα υποτίθεται κύρους και σοβαρότητας το οποίο χρησιμοποιούσε και ο Σταύρος Ψυχάρης όταν «έπαιζε» με τα λογότυπα των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑΤΟΣ.
Το «αρνητικό» κόκκινο που χαρακτήριζε την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ δεν υπάρχει πλέον και στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) κυριακάτικο φύλλο έγινε γαλάζιο -όχι και τόσο ελκυστικό καθώς το «πλακάτο αρνητικό» με το λογότυπο και τις προσφορές καταλαμβάνει σχεδόν το ένα τρίτο της πρώτης σελίδας... 
by zoornalistas


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.