FOUTSITZHS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση συμμετοχής στο 11ο αντικαπνιστικό τουρνουά μπάσκετ "Εθίσου στον Αθλητισμό"

Συμπληρώνοντας φέτος 11 χρόνια από τη διοργάνωση του 1ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ, προσκαλούμε όσες ομάδες και παρέες ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στη φετινή διοργάνωση, να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στο Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» τηλεφωνικά στο 23810 51174, ή με φαξ στο 23810 51189, ή ηλεκτρονικά στο kp-orama@otenet.gr.

Το 1ο Τουρνουά ξεκίνησε το 2008 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου) και είχε σαν σκοπό να αναδείξει τον Αθλητισμό – μέσω του Μπάσκετ- σαν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, σαν μια καλή εξάρτηση, που μπορεί να προάγει την Υγεία (Σωματική και Ψυχική), τη Συνεργασία, τη Φιλία, την Ομαδικότητα και την ενδυνάμωση των Διαπροσωπικών Σχέσεων.

Όροι συμμετοχής στο 11ο Τουρνουά Μπάσκετ:

1. Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει έως δύο (2) εν ενεργεία παίκτες στη δήλωση και στο φύλλο αγώνα. Οι παίκτες αυτοί δεν θα μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα (ένας στη πεντάδα). (Όλοι οι παίκτες θεωρούνται εν ενεργεία από την στιγμή που έχουν αγωνιστεί σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα : Παιδικό, Εφηβικό, Αντρικό , κορασίδων , νεανίδων, γυναικών τοπικών ή εθνικών κατηγοριών).

2. Οι εν ενεργεία παίκτες θα πρέπει να φαίνονται στη δήλωση έτσι ώστε να αναγραφούν στα φύλλα αγώνα και να διευκολυνθεί η τέλεση των αγώνων χωρίς προβλήματα

3. Κάθε ομάδα θα δηλώσει αυστηρά από 8 έως 15 παίκτες.

4. Ομάδες (αμιγώς μαθητών έως β' λυκείου) μπορούν να συμμετέχουν. (Οι ομάδες αυτές δεν έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν επιπλέον παίκτες εν ενεργεία μεγαλύτερης ηλικίας). Οι ομάδες αυτές πρέπει απαραίτητα να έχουν ενήλικο προπονητή.

5. Μπορούν να συμμετάσχουν σχολικές αμιγώς ομάδες ανά λύκειο ή γυμνάσιο (Οι ομάδες αυτές δεν έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν επιπλέον παίκτες εκτός σχολείου εν ενεργεία ή μη ). Οι ομάδες αυτές πρέπει απαραίτητα να έχουν ενήλικο προπονητή.

6. Τα έξοδα της συμμετοχής (Διαιτησία και Γραμματεία κλπ) τα αναλαμβάνει η κάθε ομάδα ξεχωριστά αφού διαιρεθούν με τον αριθμό των ομάδων. Μέρος των εξόδων θα μπορεί να καλυφθεί από χορηγούς τους οποίους θα αναζητήσει η κάθε ομάδα.

7. Δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων μέχρι Παρασκευή 20 Απριλίου. (Καμία άλλη συμμετοχή δεν θα γίνει αποδεκτή μετά τη λήξη της παραπάνω ημερομηνίας).

8. Οι ομάδες θα πρέπει έως την ανωτέρω ημερομηνία να έχουν δηλώσει 8 παίκτες. Θα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή συμπλήρωσης παικτών έως τη Παρασκευή 27 Απριλίου. Στη περίπτωση που

τελικά κάποιος από τους δηλωθέντες παίκτες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής θα διαγράφεται από τη δήλωση. Κανείς παίκτης δε θα μπορεί να δηλωθεί πέρα από την ανωτέρω ημερομηνία.

Οι όροι συμμετοχής προέκυψαν μετά από συνάντηση υπευθύνων των περσινών ομάδων 23 Μαρτίου 2018.

Ο χρόνος διεξαγωγής του Τουρνουά υπολογίζεται από 31/5 έως 26/6. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810 51174 με την υπεύθυνη της δράσης, Μαρία Ιωακειμίδου.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος
Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…