Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: 20 Απριλίου η επίσκεψη Υφ.Παιδείας Δ.Μπαξεβανάκη στην Πέλλα για το θέμα του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και ζητήματα επαγγελματικής εκπαίδευσης


 Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης θα πραγματοποιήσει τελικά διήμερη επίσκεψη στην Πέλλα την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 στις 12:00 πμ θα επισκεφθεί το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Σκύδρας στο Άνυδρο και στις 15:00 το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ Αριδαίας - Εργαστηρίων και ΙΕΚ Αριδαίας όπου και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τα προβλήματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα.

Στις 9:00 πμ της Παρασκευής 20 Απριλίου 2018 θα επισκεφτεί το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών που αντιμετωπίζει κτιριολογικό πρόβλημα και δρομολογείται η κατασκευή νέου σχολικού κτιρίου, αμέσως μετά το σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ Γιαννιτσών (1ο και 2ο ΕΠΑΛ – Εσπερινό ΕΠΑΛ και Εργαστηριακό Κέντρο και ΙΕΚ) όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους Διευθυντές παρουσία και του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης, των καθηγητών των δύο ΕΠΑΛ κ.λπ. για τα θέματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης (προβλήματα με τον θεσμό της μαθητείας, είσοδος μαθητών από τα ΕΠΑΛ στα ΑΕΙ, επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων ΕΠΑΛ κ.λπ.) και στις 13:00 το Σχολικό Συγκρότημα ΕΠΑΛ Έδεσσας - Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας - ΙΕΚ Έδεσσας όπου επίσης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους διευθυντές, τους καθηγητές κ.λπ. για τα θέματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.