Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθάρισε το νερό της Αραβησσού - Σε ένα 24ωρο πλήρης εξομάλυνση της υδροδότησης


Νέα ανακοίνωση από την ΕΥΑΘ που  ενημερώνει για το νερό που προέρχεται από την Αραβησσό δίνοντας ελπίδες για πλήρη υδροδότηση της Θεσσαλονίκης μέσα σε 24 ώρες μετά από 5 συνολικά μέρες.

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ

Ξεκίνησε πριν από λίγο η τροφοδοσία του δικτύου της Θεσσαλονίκης με νερό από τον αγωγό της Αραβησσού, δεδομένου ότι πληροί πλέον τις απαραίτητες υγειονομικές διατάξεις.

Η εξομάλυνση της υδροδότησης θα γίνει ωστόσο σταδιακά όλο το επόμενο εικοσιτετράωρο, προκειμένου να πληρωθούν οι δεξαμενές και το εσωτερικό δίκτυο της πόλης.

Όσον αφορά στις περιοχές για τις οποίες ανακοινώθηκε ότι θα έχουν 24ωρη διακοπή, εφόσον συνεχιστεί ομαλά η τροφοδοσία με νερό Αραβησσού, θα έχουν συντομότερη αποκατάσταση. Ειδικά για το κέντρο πόλης, η ενίσχυση του δικτύου με το νερό της Αραβησσού αναμένεται να αποκαταστήσει τις επόμενες ώρες τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Συνιστάται στους καταναλωτές που έχουν πολύωρη διακοπή, όταν έρθει το νερό, να αφήσουν για λίγο τις βρύσες τους ανοιχτές, προκειμένου να καθαρίσουν τα εσωτερικά τους δίκτυα.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.