Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

3ος ο Βασίλης Χειμωνίδης του Ο.Φ.Κ.Α Φίίππου Γιαννιτσών στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου στο Σχηματάρι στο άλμα εις μήκος


Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες στο άλμα εις μήκος με επίδοση 6,99 μέτρα ο Χειμωνίδης Βασίλης, μαθητής του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών και αθλητής του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ με προπονητή τον κ. Τασόπουλο Σταύρο.

Η επιτυχία του αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία αν συνυπολογίσουμε ότι ο Βασίλης είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου με υψηλούς στόχους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, και με 1-2 προπονήσεις εβδομαδιαίως λόγω έλλειψης χρόνου. Η επίδοση που σημείωσε, μαλιστα, απέχει μόλις 14 εκατοστά από το ατομικό του ρεκόρ, γεγονός που αποδεικνύει ότι παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση παρά τις δυσκολίες και πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης όταν θα επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Συγχαρητήρια στον Βασίλη, που έκανε περήφανο το σχολείο του, το σύλλογό του και την πόλη των Γιαννιτσών.

Το Δ.Σ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.