Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας για το Πασχαλινό Bazaar


Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αριδαίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τίμησαν με την παρουσία τους το Πασχαλινό Bazaar, που διοργάνωσε για πρώτη φορά το σχολείο μας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αριδαίας.

Δεκάδες πολίτες επισκέφθηκαν την έκθεση και αγόρασαν πασχαλινές λαμπάδες και χειροποίητα προϊόντα, που δημιούργησαν οι μαθητές με τους καθηγητές τους, δείχνοντας έμπρακτα την ηθική και κοινωνική ευαισθησία τους. Η συμμετοχή στη δράση μας αποδεικνύει την ειλικρινή αγάπη της τοπικής κοινωνίας για τα παιδιά του σχολείου μας και μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου», το Διευθυντή του σχολείου κ. Αστρανίδη Γεώργιο και τους καθηγητές Μουσελεμίδη Δ., Μαντά Α., Αλατζίδου, Δ. και Καλαϊτζοπούλου Κ., των οποίων η πολύτιμη βοήθεια και στήριξη, συνετέλεσαν καταλυτικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους των τοπικών εντύπων και ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που στήριξαν και πρόβαλαν τη δράση μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα

Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας
Βασδάρης Αναστάσιος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.