Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Την Τετάρτη 11 Απριλίου και ώρα 14:30΄συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. ΑΝΑΚΛΗΣΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ (ΑΔΙΑΘΕΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΙΚ.ΕΤΟΥΣ 2017)

2. Έγκριση δαπανών – διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2018.

3. Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθ.772/2017 απόφασης του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

4. Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθ.86/2018 απόφασης του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΤΜΗΜΑ Β΄ΟΥΣΙΑΣ)

5. Λήψη απόφασης παράστασης του Δήμου Αλμωπίας (ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝ/ΜΕΝΟΥ) στις 10-05-2018 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

6. Παράταση έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ”

7. Τροποποίηση της με αρ. 52/2018 απόφαση της Ο.Ε. αναφορικά με τη «Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας/αξιολόγησης διαγωνισμών για τις δημόσιες κληρώσεις προμηθειών-γενικών υπηρεσιών για το έτος 2018, σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 11α του Ν.4412/16»

8. Έγκριση πρακτικού του Α' Σταδίου της Διακήρυξης με αρ. 2705/1-2-2018, που αφορά στη μίσθωση ακινήτου των Τμημάτων Δόμησης και Πολεοδομικών εφαρμογών, Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου (Αριδαίας) και Αλλοδαπών

9. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμό όρων συνοπτικού διαγωνισμού της εργασίας «Συντήρηση και επισκευή αρδευτικών γεωτρήσεων Δήμου Αλμωπίας» με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.

10. Έγκριση διενέργειας προμήθειας, διάθεση πίστωσης, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμό όρων συνοπτικού διαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ » με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016

11. Παράταση του έργου με τίτλο <<Ανάπλαση Τ.Κ Θηριόπετρας>>


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…