Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όλα τα ονόματα για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Κ. Μακεδονία - Ποιοι «παίζουν» σε Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς


Bήμα βήμα προχωρά στην ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την Ηλεκτρονική Εφημερίδα karfitsa.gr, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων έχουν επωμιστεί οι στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, ο μέχρι πρότινος διευθυντής του προέδρου της ΝΔ Μιχάλης Μπεκίρης, ο σύμβουλός του Θανάσης Νέζης, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και ο Γρηγόρης Δημητριάδης που εδρεύει στο πολιτικό γραφείο του Μητσοτάκη στην Ευφρονίου στο Παγκράτι.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν καθημερινά ραντεβού με ανθρώπους και στελέχη που θέλουν να συμπεριληφθούν στις «γαλάζιες» λίστες, με τον τελευταίο λόγο να έχει πάντα ο Κυριάκος Μηστοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Karfitsa, για την κεντρική διοίκηση της ΝΔ μεγάλο στοίχημα αποτελεί η Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα οι νομοί της Κεντρικής Μακεδονίας. Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι η περιοχή θα αποτελέσει… βαρόμετρο για την επίτευξη μιας καθαρής εκλογικής νίκης που θα καταστήσει την «γαλάζια» παράταξη ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων την επόμενη ημέρα των εκλογών. Προμετωπίδα αυτής της προσπάθειας θα αποτελέσουν τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια και τα πρόσωπα που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της εκπροσώπησης του κόμματος στις τοπικές κοινωνίες στις επόμενες εκλογές. Το κεντρικό μήνυμα που εκπέμπεται, όμως, είναι ότι δεν υπάρχουν «κλειδωμένα» πρόσωπα, πέραν των εν ενεργεία βουλευτών. Αυτό και για να αποτραπούν έριδες με τους βουλευτές, αλλά και για να μην παρατηρηθούν τοπικά φαινόμενα «βεντετισμού» από στελέχη που θέλουν να βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ενώ για όποιες «παραφωνίες» υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο, τα κεντρικά κλιμάκια της οδού Πειραιώς είναι σε κάθε περίπτωση ενήμερα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μέχρι στιγμής έχει γίνει το πρώτο… σκανάρισμα των προσώπων που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι με τις «γαλάζιες» λίστες.

Πέλλα

Στο ψηφοδέλτιο της Πέλλας, εκτός από τον εν ενεργεία βουλευτή, Γιώργο Καρασμάνη, θα είναι και πάλι οι πρώην βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης και Δάνης Τζαμτζής. Ενώ τα ονόματα που έχουν ισχυρές πιθανότητες προκειμένου να συμπεριληφθούν στη «γαλάζια» λίστα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Λάκης Βασιλειάδης, ο δήμαρχος Εδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, ο Γιώργος Γκλαβάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος, η Γεσθημανή Πασχαλίδου, η Δέσποινα Πρίνια, ο Ηλίας Πλιόγκας και η Ειρήνη Χατζοπούλου. Εκτός αυτών, «παίζει» η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Δεληγιάννη, ιδιοκτήτη εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων.

Κιλκίς

Στο Κιλκίς, εκτός από τον εν ενεργεία βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά, θα υπάρχει μια παρουσία με γυναικείο άρωμα που ακούει στο όνομα της αναπληρώτριας γραμματέως

Γυναικείων Θεμάτων, Νατάσας Σωτηριάδου, ενώ έντονα ακούγεται και πάλι ο Σούλης Καζαντζίδης. Από εκεί και πέρα στο συγκεκριμένο νομό, ακούγεται εντόνως το τελευταίο διάστημα ότι θα είναι υποψήφιος και ο πρώην υπουργός Κώστας Κιλτίδης.

Ημαθία

Εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, καθώς και ο πρώην βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Επίσης, στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο λέγεται ότι θα ενταχθούν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζούλα και Στάθης Σαρηγιαννίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Ζήσης Πατσίκας, ο Πέτρος Λυμπερίδης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, ο δικηγόρος Προκόπης Μπίλης, ο γιατρός Γιώργος Μηνάς, ο Κώστας Ζιώγας, καθώς και ο Αργύρης Γκαμπέσης, πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Παπανικολάου». Τα ονόματα δύο αγροτών «παίζουν» επίσης για το ψη- φοδέλτιο της Ν.Δ. και πρόκειται για τον Νίκο Λολιόπουλο και τον Στέργιο Κίρτσιο. Τέλος, νέες υποψηφιότητες από το Μητρώο Στελεχών θα αποτελέσουν ο Φώτης Κουτσουπίας και ο στρατηγός ε.α. Θόδωρος Σιδηρόπουλος. Ο κ. Σιδηρόπουλος είναι σύζυγος της διαγραφείσας βουλευτής της Β’ Αθηνών Κατερίνας Παπακώστα και στην περίπτωση που η σύζυγός του δεν είναι υποψήφια με τη Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές τότε μπορεί να δούμε μια δική του υποψηφιότητα στον τόπο καταγωγής του την Ημαθία.

Α΄Θεσσαλονίκης

Για την Α’ Θεσσαλονικής στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο οι νέες θέσεις ξεκινούν μετά από τους τέσσερις εν ενεργεία βουλευτές, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τον Κώστα Γκιουλέκα, τον Σταύρο Καλαφάτη και την Έλενα Ράπτη. Από εκεί και πέρα, μια θέση θα έχει η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, η οποία έχει αρχίσει εδώ και καιρό να παρουσιάζει έντονη πολιτική δραστηριότητα στην πόλη. Τα ονόματα που ακούγονται, ακόμη, είναι του πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου, της Βίκυς Νάκου, του Θανάση Εξαδάκτυλου, της Σύν- θιας Σάπικα, της Έλενας Φύκα, του Δημήτρη Πα- νοζάχου, της Κατερίνας Σταμούλη και της Άννα Ευθυμίου. Από τον χώρο της αυτοδιοίκησης «παίζουν» δυνατά ο Σωκράτης Δημητριαδής, ο Δημήτρης Κούβελας, ο Κώστας Ζέρβας και ο Αλέξανδρος Θάνος. Από το Μητρώο Στελεχών θα προστεθούν ο Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης, ο Αλέξανδρος Λαγάκος, ο Ιωάννης Παπαγεωργίου και ο Διαμαντής Γκολιδάκης. Επίσης ακούγεται το όνομα της πρώην προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, Βίκυς Ευταξά, ενώ αίνιγμα παραμένει η περίπτωση του πρώην υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Έντονες πιέσεις ασκούνται στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Νίκο Γκάλη, χωρίς όμως ο ίδιος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Karfitsa να «ψήνεται» για να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. Ενώ από την νεολαία του κόμματος μια υποψηφιότητα που έχει πολλές πιθανότητες να είναι εντός της λίστας αφορά στη δικηγόρο Αφροδίτη Λατινοπούλου. Β’ Θεσσαλονίκης Στην εν λόγω περιφέρεια θα πολιτευθούν και πάλι οι βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ενώ το ψηφοδέλτιο φαίνεται να συμπληρώνουν οι Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Θεοφάνης Παππάς, Κώστας Γιούτικας, Κώστας Φωτίου, Πάρης Τσογκαρλίδης, Κώστας Ευθυμίου, Κατερίνα Ζιούτα, Ανατολή Κωνσταντινίδου και Γερακίνα Μπισμπίκα. Πά- ντως ακούγεται εντόνως και το όνομα του πρώην γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Γιώργου Καραγιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Karfitsa, η Κατερίνα Μάρκου που πρόσφατα προσχώρησε στη ΝΔ φέρεται να προ- τιμά να κατέβει ως υποψήφια στη Β’ Αθήνας.

Χαλκιδική

Ο εν ενεργεία βουλευτής Γεώργιος Βαγιωνάς θα έχει απέναντί του τον Ευθύμιο Καρανάσιο, καθώς και τον επιχειρηματία Δημήτρη Τσούφη. Ακούγονται επίσης ο γιατρός Μανώλης Μπέης, ο δικηγόρος Στέλιος Βαλιάνος και η επίσης δικηγόρος Στέλλα Κουφογιάννη. Ενώ από το χώρο της αυτοδιοίκησης «παίζουν» τα ονόματα των δημάρχων Σιθωνίας και της Κασσάνδρας Γιάννης Τζίτζιος και Βα- σίλης Κυρίτσης, αντίστοιχα. Πιερία Το ψηφοδέλτιο στην Πιερία ξεκινά από τον εν ενεργεία βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο και συνεχίζει με την πρώην βουλευτή Αννα Μάνη - Παπαδημητρίου, τον Λευτέρη Μωυσιάδη (από το στενό περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη), τον δικηγόρο Νίκο Λιακόπουλου, την πρώην προέδρου του ΙΚΥ Εφη Μπάσδρα, τον πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ, Ηλία Τάπρα, τον Δημήτρη Μπέη και τον «σαμαρικό» Φώντα Μπαραλιάκου. Ερώτημα αποτελεί ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Κωνσταντόπουλος, καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υποψήφιος μπορεί να είναι ο αδερφός του Προκόπης. Έντονα ακούγεται και το όνομα του πρώην γενικού γραμματέα της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου.

Σέρρες

Το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στη γενέτειρα των Καραμανλήδων δεν φαίνεται να έχει πολλές ανακατατάξεις. Έτσι εκτός από τους νυν βουλευτές Κώστα Αχ. Καραμανλή και Φωτεινή Αραπατζή, υποψήφιοι θα είναι ακόμη ο Τάσος Χατζηβασιλείου, που αποτελεί περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Μενέλαος Βλάχβεης και ο Δημήτρης Γκολέμης. Ερωτηματικό αποτελεί η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Θεόφιλου Λεονταρίδη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

41 comments:

  1. Ο Γιαννου και παλι για Δημαρχος παει. Ο Νεοδημοκρατης.gr δημοσίευσε ποιους θα στηριξει σε αυτοδιοίκηση. Δανη, σε βαρεθηκαμε ρε φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε δήμαρχος ούτε βουλευτής, ο Γιάννου έγινε ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ, τσεκαρισμένο. Εκπλήρωσε επιτέλους το παιδικό του όνειρο, του ευχόμαστε ολόψυχα σύντομα να τον δούμε και με F 16. Με αυτούς τους πιθανούς υποψήφιους, ειδικά με τον ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ βλέπω την Ν.Δ τέταρτο κόμμα στη Πέλλα.

      Διαγραφή
    2. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

      Διαγραφή
    3. Ωπα ο κλειδούχος θύμωσε, φυσικά και είναι ο καλύτερος, ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ εννοείται, γιατί ούτε για δημοτικός σύμβουλος δεν κάνει, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΞΑΔΕΛΦΕ

      Διαγραφή
    4. υπαρχουν αρκετα νεα ονόματα που μπορουν

      μπατσης
      γιορτσος
      ζερζης
      γκλαβακης

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΝΕΟΣ ΑΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο δανης θα βγει τριτος τον βλαχο δεν τον στηριζουν ουτε οι συμβουλοι του οι μισοι ειναι με τον δανη και οι αλλοι με τον σταμενιτη γιάυτο θα παει για δημαρχος και θα παθει οτι επαθε και ο σοντρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΔΑΝΗΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΒΕΝΤΕΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ?ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ?
    ΑΡΗΣ ΒΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει "κλειδώσει" η "Αγία Τριάδα". Καρασμάνης, Σταμενίτης, Τζαμτζής. Από κει και πέρα το χάος. Ο Γιάννου εφόσον το επιθυμεί, θα είναι υποψήφιος, Γκλαβάκης και Πασχαλίδου, δεν επιθυμούν, οπότε υπάρχει κενό και ερωτηματικό στην Αλμωπία, Βασιλειάδης, Πλιόγκας, Ανδρίτσος και ο Δεληγιάννης μάλλον δεν χωράνε, ίσως υπό προϋποθέσεις 1 από αυτούς, αν θα είναι, θα είναι ο Δεληγιάννης. Η "άγνωστη" Χατζοπούλου, αλλά με συγγενικές σχέσεις με ισχυρό οικονομικό παράγοντα της περιοχής, ίσως αποτελέσει λύση κλεισίματος ψηφοδελτίου λόγω ποσόστωσης, αν δεν υπάρξει άλλη γυναικεία υποψηφιότητα. Η κα. Πρίνια προέρχεται από άλλο νομό, εκ παραδρομής αναφέρεται στο αρχικό δημοσίευμα προ διμήνου περίπου σε άλλη εφημερίδα, από όπου άντλησε πληροφορίες η karfitsa.gr...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξεχνάτε κάτι.το ψηφοδέλτιο θα το κανει ο μητσοτακης.ουτε ο τζιτζ ουτε ο βαγγελας ουτε ο αντωνης.οτι στοιχημα θελετε θα εχει πανω απο 4 νεα προσωπα.στον καμπο ξερουμε ολοι ποιος εκφραζει τον μητσοτακη και εχει ηδη κομματικη ιδιοτητα στο κομμα.στην σκυδρα θα να καινουριος οπως επισης και στην έδεσσα.δεν θα βαλει αβγαλτους ή τουριστες.θα βαλει ανθρωπους που ξέρους ή έχουν εμπλακει παλιωτερα σε εκλογές.ολα τ'άλλα που γράφουν είναι να χαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΟΡΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕ ΟΛΟΥς ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΝΕΟΤΕΡΟΥς ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ.ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΝΤΟΠΙΟΙ΄. "ΟΥΤ ΩΧ ΝΑ ΛΕΛΕ" ΔΗΛ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω ότι με τους 3 παλιούς η ΝΔ άντε να βγάλει 2 με το ζόρι... Αν βγει, διότι αν αυτή είναι η ανανέωση στα 55 plus τι να πουν οι νέοι τότε. Ο Δανης πάλι θέλει να είναι υποψήφιος αφού κάνει βόλτες Σκύδρα και χωριά και λέει θα κατέβει για Δήμαρχος, εκτός και του τελείωσαν τα παξιμάδια τότε Ναι να μπει το παιδί κομμένο τον είδα τις προάλλες στην εκκλησία. Ο Γιάννου ούτε Δήμαρχος δεν θα βγει βουλευτής θέλει να κατέβει;
    Ο Σταμενιτης και ο Δεληγιάννης μένουν μόνιμα Αθήνα αυτούς θα βάλουμε δεν έχουμε άλλους εδώ στα Γιαννιτσά?
    ΝΔ ξύπνα Πριν να είναι πολύ αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Αγία τριάδα να πάει σπίτι της δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στο Νομό Πέλλας ήταν οι χειρότεροι απ' όσους πέρασαν πείτε μου 1 ΕΡΓΟ 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΤΟ SITE ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΌΣ ΟΣΟ ΝΟΜΊΖΕΙΣ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5 κόμμα θα είναι η ΝΔουλα με αυτό το ψηφοδέλτιο πάλι τους 3 παλιούς? Καληνύχτα ΝΔ καληνύχτα Κυριάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιοι θέλουν το Νομό Πέλλας τελευταίο και θέλουν να μας πλασάρουν γλάστρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κλειδουχοι νομάρχες δήμαρχοι. Πιο κάτω δεν γίνεται. Αυτό είναι το επίπεδο των πολιτών αυτοί μας πρέπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ:
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ:
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΠΕΛΛΑ..........
    ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΑΝΗΣ ΠΑΞΙΜΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι Καρασμάνης σταμενιτης Τζαμτζής γιατι θα φέρουν στο κόμμα καινούργιους ψήφους και σίγουρα νέους ανθρώπους, μετα θα πρεπει να μπει η Χατζόπουλου όλος ο νόμος μιλάει γιαυτην, ο Δελληγιάννης αν κατεβει θα παρει πάνω απο 20000 σταυρούς εχει ισχυρή παρεμβατικότητα, τον πλιογκα δεν τον θέλουν οι υπόλοιποι γιατι θα παρει απευθείας υπουργείο, βέβαια αν κατεβει ο Στάμκος με τόσο έργο στο δήμο Πέλλας θα σαρώσει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο γιαννου δεν εχει τα κοτσια να παει για βουλευτης.Ασε που νομιζει οτι με την εξουσια θα καταφερει να ξαναβγει δημαρχος.Ξεχαστε τον για βουλη.Οπως ελεγε και ο σωντρας καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα δευτερος στην πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
    ΣΤΑΘΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωραία δημοσιογραφική ανάλυση με βαθύ νόημα.
    Αν δεν είναι αυτός θα είναι εκείνος.
    Βάλατε όλα τα ονόματα και μετά θα λέτε ότι εσείς τα είχατε προβλέψει.
    Αστεία προσέγγιση σε ένα πολύ σοβαρό θέμα. Κοινώς δημοσιογραφία της φακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι μόνοι σίγουροι που έχουν κλειδώσει είναι
    η Πρίνια και ο Πλιόγγας στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι δύο.
    Καρασμάνης Σταμενίτης θα είναι εκτός και ο Τζαμτζής στα ροδάκινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας μας πουν αυτοί οι οποίοι θέλουν να είναι πάλι υποψήφιοι ποτέ δούλεψαν στην ζωή τους ? Με αποδείξεις ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.
    ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ
    ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ
    ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΠΑΞΙΜΑΔΗ
    ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα περισσότερα σχόλια προέρχονται από το περιβάλλον Γιάννου γι' αυτό και προσπαθούν να χτυπήσουν τους τρις πρώτους Καρασμάνη Σταμενίτη Τζαμτζή μήπως και πάρει τρίτη θέση. Η τέταρτη θέση εφόσον την πάρει η ΝΔ πάλι δεν θα την πάρει ο Γιάννου και η Έδεσσα όσο, και αν παλεύει απεγνωσμένα ο ίδιος. Η Ρηγίλλης ξέρει τις δυνατότητες του. Απλά χρειάζεται να μαζευτούν ορισμένοι ψήφοι και από τον Δήμο Έδεσσας και έτσι θα βάλει Γιάννου. Θα πάθει όπως λέει και κα΄ποιος παραπάνω. Ούτε βουλευτής θα βγει ούτε δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο μόνος που μπορεί να ταράξει τα νερά είναι ο Πλιόγκος.Οι υπόλοιποι βολεύουν τους ήδη υπάρχοντες . Αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα δούμε πολλά ονόματα στη διάρκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με όλα τα παραπάνω σχόλια, γίνεται απόλυτα κατανοητό γιατί η ΝΔ πέρασε τα 25 από τα 37 τελευταία χρόνια στη Αντιπολίτευση. Έλλειψη πολιτικής παιδείας, ένδεια στελεχών, καμαρίλα και παλαιοκομματική νοοτροπία που γέμισε μετά το 2012, εύκολα τις δεξαμενές Χρυσής Αυγής και Καμμένου... Ο Κυριάκος αν τολμήσει την ανανέωση, οι ίδιοι που κράζουν σήμερα Καρασμάνη και Τζαμτζή κυρίως, θα λένε ότι κατεβάζει άγνωστους κλπ. Όσο για τα σχόλια περί Γιάννου, ας αφήσουν τα κόμπλεξ οι άσπονδοι φίλοι του. Εκτίθενται και γελοιοποιούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο γιαννου θα κάνει την αλλαγή. Θα πάει τη νδ στα τάρταρα και τα σταγονίδια στα ύψη. Είναι ο μόνος που δεν έχει καλές σχέσεις με όλους τους βουλευτές του νομού και δεν μιλιέται με τους πρώην και νυν βουλευταδες. Τελευταίος θα ρθει γιατί δε ξέρει από συμμαχίες

      Διαγραφή
    2. εδώ δεν του μιλάν οι δημότες, με το κινητό του όμως τα έχει καλά

      Διαγραφή
  26. Ο Πλιόγκος μπορεί να ταράξει τα νερά μόνο αν βουτήξει μέσα στα νερά με το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΊ ΛΈΤΕ ΠΆΝΤΩΣ Ό ΓΙΆΝΝΟΥ ΈΦΕΡΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΌ ΤΡΕΝΆΚΙ ΣΤΗ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΒΌΛΤΕΣ Μ ΑΥΤΌ. ΑΦΟΎ ΣΑ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΈΚΑΝΕ ΤΟΝ ΆΘΛΟ ΑΥΤΌ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΘΑ ΜΆΣ ΦΈΡΕΙ ΘΆΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΛΟΊΑ. Η ΕΠΟΧΉ ΤΟΎ Μ.ΑΈΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΉΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΑΡΑΘΑΛΆΣΣΙΑ ΠΌΛΗ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΠΛΈΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΜΕ ΓΙΑΝΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ ΥΠΟΥΡΓΌ ΝΑΥΤΙΛΊΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Γιάννου είχε κατέβει και στο παρελθόν και δεν πήγε καλά. Γιατί να πάει τώρα? Άλλωστε στην Έδεσσα δεν έκανε τίποτα άσε που άφησε ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΠΕ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΩΤΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΕΔΕΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ?
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ 2015 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Η ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΤΣΑΝΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ 2.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΚΥΔΡΑ.
    ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΡΜΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ?
    ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ.
    ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΣΩΤΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΠΕ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ?
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Με κανατε και γελασα εγω αυτούς που λετε οτι θελουν να ειναι υποψηφιοι ή ηταν και θελουν να ξανακατεβουν δεν θα τουσ επαιρνα ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ γιατι θα τα ετρωγε ολα ο λυκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ..
    Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ....
    Ο ΔΑΝΗΣ ΤΡΩΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΑ...
    Ο ΛΑΚΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ....
    Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.....
    Ο ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ....
    Η ΓΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 60+.......
    Η ΠΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ....
    Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΛΩΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ....
    Η ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.....
    Ο ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ.... ΚΑΙ
    Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΛΗ.....
    ΤΕΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΚΛΗΡΑ ...
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν ξέρω για βουλευτές αλλά ο επόμενος δήμαρχος Πέλλας θα ναι δικηγόρος.Τώρα αν είναι πρώην ή νυν πρόεδρος συλλόγου αυτό θα το ξέρουμε το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν φίλε λες για τον Στάθη Φουντουκιδη να πω ότι ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΠΗ. Ο Στάθης είναι καλός να βγάλει κάνα διαζύγιο σαν δικηγόρος που είναι ΔΕΒ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δήμαρχος και πάλι ο Σταμκος όλοι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.