Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Ο φόνος του Ευριπίδη!" στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών


Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ» παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία «Ο φόνος του Ευριπίδη!» σε διασκευή – σκηνοθεσία Γιάννη Κετίκογλου.
«Ο φόνος του Ευριπίδη!» είναι ένα έργο που σχολιάζει τα κοινωνικά προβλήματα έτσι όπως έχουν μεταλλαχθεί σήμερα. Μια κοινωνία προσκολλημένη στο εύκολο χρήμα, τις αρπαχτές, τα ρουσφέτια, τον ρατσισμό έχοντας τη Μεγάλη Ιδέα ότι κάποτε θα καβαλήσουμε το μεγάλο Ευρωπαϊκό άρμα της ανάπτυξης. Άνθρωποι απλοί, καθημερινοί μας τονίζουν μέσα από το οικογενειακό τους δράμα (την κηδεία του πατέρα τους) το πάθος για την άμεση αλλαγή της κατάστασης της σύγχρονης κοινωνίας που άλλοι δημιούργησαν για εμάς τους νέους.

Η παράσταση θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου 2018 και ώρα 20:30 στο Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών. 
Η είσοδος είναι 4,00€ καθώς ένα μέρος των χρημάτων θα δοθούν στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών. 
Επίσης υπάρχει προπώληση στο Βιβλιοπωλείο «ΓΡΑΦΗ» και στο πολυσύχναστο καφέ «4 ΕΠΟΧΕΣ». 
Σας περιμένουμε φίλοι μου, να γελάσουμε παρέα, να βοηθήσουμε παρέα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά που οι γύρω μας δεν επιθυμούν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.