Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσκοπικά νέα


Εθελοντική δράση την Μ.Εβδομάδα

Τις ημέρες της Μ.Εβδομάδας πρόσκοποι συνέλεξαν τρόφιμα και άλλα είδη από τα σούπερ μάρκετ της πόλης, τα οποία προσέφεραν συμπολίτες μας. Ακολούθως τα πρόσφεραν σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους γέμισαν τα καλάθια!
Επιτάφιος

Και φέτος πρόσκοποι και βαθμοφόροι συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου αλλά και στην διατήρηση της σειράς και τάξης κατά την διάρκεια του προσκυνήματος στις εκκλησίες της πόλης.
Δράση προσφοράς

Το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Απριλίου η ομάδα των προσκόπων μαζί με βαθμοφόρους του 1ου ΣΕΠ διανυκτέρευσαν στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας του Αγ.Αθανασίου στο Μεσημέρι του Δήμου Έδεσσας. Εκεί καθάρισαν τον χώρο, το εκκλησάκι, ασβέστωσαν τα δέντρα παράλληλα με τα προσκοπικά παιχνίδια και τις υπόλοιπες προγραμματισμένες δραστηριότητες στον πανέμορφο αυτό χώρο.
Let’s Do It Greece

Την Κυριακή 29 Απριλίου το 1ο Σύστημα Προσκόπων Έδεσσας συμμετέχει στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας, Let’s Do It Greece. Συμμετέχουμε σε αυτήν την κοινή δράση έχοντας ως πυξίδα το καθαρό περιβάλλον! Έτσι θα καθαρίσουμε και θα καλλωπίσουμε πάρκα ενώνοντας τις δυνάμεις μας ταυτόχρονα με όλη την Ελλάδα. Προσκαλούμε τον καθένα σας στις 11:00 στη έδρα του προσκοπικού συστήματος (Βεροίας 19),στο παλιό νοσοκομείο Έδεσσας, πίσω από το ΕΚΑΒ, για να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε αυτή τη πανελλήνια δράση. Πληροφορίες για τη συμμετοχή στα τηλέφωνα 6947953117(Βλαχάκος Ευάγγελος) και 6945940813 (Κατερίνα Αθανασίου). Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συμμετοχή σας ώστε να έχουμε καλύτερη οργάνωση στη διεξαγωγή της δράσης.

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ 1ου Σ.Π.Ε.
ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.