Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Μεγάλη ευκαιρία για την Πέλλα τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία ύψους 400 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλη τη χώρα


Από το γραφείο της Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εκδόθηκαν οι προσκλήσεις για έργα ύδρευσης και αποχέτευσης με συνολικό προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 400 εκατ. ευρώ. Οι προσκλήσεις απευθύνονται σε Δήμους και ΔΕΥΑ όλης της χώρας και εντάσσονται στο Πρόγραμμα Φιλόδημος, που συστάθηκε μετά από συνεργασία των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομίας & Ανάπτυξης. 
Τα 200 εκατ. ευρώ πρόκειται να διατεθούν για απαραίτητα έργα ύδρευσης (αντικαταστάσεις παλαιών δικτύων, προμήθειες εξοπλισμού για τον εντοπισμό και τη μείωση των διαρροών, εξωτερικά υδραγωγεία, έργα καθαρισμού νερού, δεξαμενές και αντλιοστάσια νερού), ενώ τα υπόλοιπα 200 εκατ. ευρώ θα χρηματοδοτήσουν έργα για την ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι μετά από χρόνια εκδίδεται πρόσκληση που μπορεί να χρηματοδοτήσει και έργα διαχείρισης λυμάτων σε οικισμούς με πληθυσμό κάτω των 2000 κατοίκων. 
Η Πέλλα μπορεί να ωφεληθεί από τις παραπάνω προσκλήσεις, με την κατάθεση ώριμων προτάσεων, με στόχο έργα που θα συμβάλουν τόσο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, όσο και στην προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος. 
Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει πρόσκληση για έργα αγροτικής οδοποιίας προς τους Δήμους όλης της χώρας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συνχαρητηρια στην κυρια τζακρη ,για το θεμα της υδρευσης που αναφερε ,το σπουδεωτερο πραγμα για τον ανθρωπο ,καθαρο νερο .Το τι θα κανει ο δημος πελλας για τον ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟ χωριο που ανηκει στον δημο Γιαννιτσων δεν γνωριζω .Πρεπει ομως να αντικαταστηση τις αμιαντοσωληνες που υπαρχουν εδω και χρονια , στο δυκτιο υδρευσης.......ΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΑΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.