Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παλαιστικός Σύλλογος "Καραγιάννης" Ευρωπού: Θεοδόση Παυλίδη σ΄ευχαριστούμε


Την Κυριακή 20-5-18 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο η Ελληνική Ομασπονδία Πάλης βράβευσε και ευχαρίστησε τον αθλητή Παυλίδη Θεοδόσιο για την προσφορά του στην πάλη στην άμμο.
Σε ένα συγκινητικό κλίμα ο Παυλίδης κατέθεσε την βερμούδα του συμβολικά δηλώνοντας ότι σταματά την ενεργό δράση και σε αυτό το στυλ και θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στην προπονητική. Ευχόμαστε το ήθος του, την παιδεία του και την τεχνική του κατάρτιση να την μεταδώσει στους μαθητές του.Να τονίσουμε ότι ο Παυλίδης σταματάει αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει στεφθεί 4 συνεχόμενα χρόνια πρωταθλητής και το 2016 και το 2017 έχει στεφθεί τρίτος στον κόσμο.
Κατάφερε και συνδυάσει την πάλη στην άμμο με την διασκέδαση δίνοντας άλλη οπτική σ' αυτό το στυλ πάλης και έλκοντας και άλλους αθλητές με αποτέλεσμα να ανεβάσει το επίπεδο. Όποιοι είχαμε την χαρά να τον δούμε να αγωνίζεται θα μας μείνει χαραγμένο στην μνήμη μας το στυλ του και η τεχνική του κατάρτιση. Παυλίδη Θεοδόση σ' ευχαριστούμε και σαν "Καραγιάννης'' Ευρωπού για της επιτυχίες και τη χαρά που μας πρόσφερες σαν αθλητής μας.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.