Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πέλλας

Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές της 19ης Απριλίου. Κατά την πρώτη αυτή συνεδρίαση υλοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα. Τα προβλήματα  που μαστίζουν τον κλάδο απαιτούν ενότητα και αγωνιστικότητα. Οι εκλογές έχουν τελειώσει και το νέο Δ.Σ. οφείλει να εργαστεί, όλοι γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ώρα. Επαναλαμβάνουμε ότι η αντιπροσώπευση αποτελεί βαρύ καθήκον και όχι προνόμιο. 

Σύνθεση Δ.Σ.

Πρόεδρος Αβραμίδης Ελευθέριος, Δ/νση  Τεχνικής Υπηρεσίας.
Αντιπρόεδρος Ντιούδης Αντώνης, Δ/νση Περιβάλλοντος.
Γραμματέας Χατζηαντωνίου Έλενη, ΚΕΚΑΠΠΑ.
Ταμίας Καρυπίδου Σοφία, Δ/νση  Τεχνικής Υπηρεσίας.
Μέλος Μαυροκεφαλίδου Εύα,  Δ/νση  ΚΕΠ. 
Μέλος Μυλωνάς Γεώργιος, Δ/νση Περιβάλλοντος.
Μέλος Καλευράς Δημήτριος, Δ/νση  Δημοτικής Αστυνομίας.
Μέλος Παπαδημητρίου Ελένη, Δ/νση  Τεχνικής Υπηρεσίας.
Μέλος Καλαιτζίδης Χρήστος, Δ/νση Περιβάλλοντος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…