Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η συντοπίτισσά μας Δέσποινα Μουταφίδου στους Παγκόσμιους Διαπανεπιστημιακούς Αγώνες Αναρρίχησης


H αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης και φοιτήτρια της ΣΕΦΑΑ-ΔΠΘ Δέσποινα Μουταφίδου θα πάρει μέρος στους Παγκόσμιους Διαπανεπιστημιακούς Αγώνες Αναρρίχησης στη Μπατισλάβα το Ιούνιο του 2018. Το v15.gr ανέλαβε την υποστήριξη της αθλήτριας για την συμμετοχή της στους αγώνες. 

Η Δέσποινα στη προσωπική της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης γράφει: 

Μέσα από αυτή τη συνεργασία θα ήθελα να ανακοινώσω επισήμως τη συμμετοχή μου ως μέλος της Εθνικής ομάδας αγωνιστικής αναρρίχησης στη παγκόσμια πανεπιστημιάδα που θα λάβει μέρος στη Μπρατισλάβα στις 20-23 Ιουνίου 2018. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια μου και τους φίλους μου που είναι δίπλα μου σε κάθε βήμα. Επίσης τον υπέροχο προπονητή μου Θανάση Τσομπανίδη για την υπομονή και την αγάπη του. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το @v15outdorshop και @scarpacreece για την πολύτιμη οικονομική υποστήριξη στην προσπάθεια μου αυτή!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Δέσποινα.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.