Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπεγράφη η σύμβαση σύνδεσης φυσικού αερίου για τα δημοτικά κτίρια και τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Κουφαλίων



Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εχθές, Τρίτη 29 Μαϊου 2018, μεταξύ του Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδά και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε. κ. Μπακούρα και των συνεργατών του, υπεγράφη σύμβαση σύνδεσης φυσικού αερίου για τα δημοτικά κτίρια και τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Κουφαλίων (1ο,3ο,4ο Δημοτικό Σχολείο, 1ο,2ο,4ο,5ο, Νηπιαγωγείο, ΚΑΠΗ, Δημαρχείο).

Τα έργα για τη σύνδεση του φυσικού αερίου μέσω του σταθμού - κέντρου διανομής θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιουνίου 2018, μέχρι το τέλος του 2018 θα πραγματοποιηθούν οι συνδέσεις στο δίκτυο των 5000 μέτρων, με την επέκταση του δικτύου να συνεχίζεται με το νέο έτος.

Στη χθεσινή συνάντηση συζητήθηκε επίσης και το σχετικό πλαίσιο δράσης για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη ΔΚ Χαλκηδόνας με την ίδια μέθοδο (συμπιεσμένο φυσικό αέριο - CNG), ενώ συμφωνήθηκε να εξεταστεί σε πρώτη φάση η απευθείας σύνδεση με τον σταθμό της Ν.Μεσήμβριας της ΔΚ Αγ. Αθανασίου και στη συνέχεια της ΔΚ Γέφυρας.

Τέλος, τονίζουμε ότι συνεχίζονται να ικανοποιούνται οι ανάγκες για νέες συνδέσεις στις ΔΚ Αγχιάλου και Ν.Μεσήμβριας με στόχο πάντα την επέκταση του δικτύου και τη χρήση του φυσικού αερίου σε όλο τον Δήμο Χαλκηδόνος μέσα στην πενταετία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.