Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδρομή των Φίλων του Μουσείου Πέλλας στην Αλμωπία


Την περασμένη Κυριακή, 29-4-2018, πραγματοποιήθηκε η εκδρομή των μελών του Συνδέσμου των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας στην Αλμωπία.
Θαυμάσια ανοιξιάτικη μέρα, γοητευτικό φυσικό τοπίο, ενδιαφέροντα μνημεία, πολύ καλή ξενάγηση, άνετη μετακίνηση και προπάντων πολύ καλή παρέα, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της πρώτης εξόρμησης του Συνδέσμου.
Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή, για τη στήριξη του στόχου, που είχε τεθεί, να γίνει γνωστή η ιστορία της περιοχής της Αλμωπίας μέσα από την επίσκεψη ορισμένων μνημείων της και να μεταδοθεί η γνώση που αποκτήθηκε και σε άλλα άτομα. Έτσι, μπορεί να ενισχυθεί η κίνηση επισκεπτών στην ακριτική περιοχή της Πέλλας και να γίνει γνωστή ευρύτερα η αναγκαιότητα που υπάρχει για την συντήρηση και την προβολή των μνημείων της, ένα δύσκολο έργο που επιτελεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας. Με τη δημοσιοποίηση του έργου αυτού προς κάθε κατεύθυνση, ο Σύνδεσμος θεωρούμε ότι εκπληρώνει ένα από τους βασικούς στόχους δημιουργίας του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.