Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ντοκιμαντέρ σχολείων των Γιαννιτσών - «ΠΑΝΕ ΣΙΝΕΜΑ» και διεκδικούν βραβείο σε πανελλήνιο φεστιβάλ! (βίντεο)


Το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών συμμετέχει στον 10ο Πανελλήνιο διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ 2018», με το ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ «60 Λεπτά Γιαννιτσά».
Ο καθηγητής Γιώργος Γρηγοριάδης που είχε όλη την ιδέα για το κόνσεπτ, τα γυρίσματα και τη συμμετοχή μαθητών από το 2ο ΓΕΛ και το 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δουλειά (διαφήμιση για τα Γιαννιτσά και το δήμο Πέλλας), διεκδικεί το μεγάλο βραβείο κοινού! 
H Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου, ώρα 12.00΄π.μ με 15.00 μ.μ., στον κινηματογράφο ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ (Ιουλιανού 42-46 – Αθήνα).

Παρουσιαστής θα είναι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Πιατάς.
Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι είχε γίνει η παρουσίαση του ντοκιμαντέρ στο Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων όσοι το παρακολούθησαν.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ όλοι στο https://www.ferendum.com/en/PID147852PSD88705
την ταινία του σχολείου μας "60 λεπτά Γιαννιτσά" για το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ του διαγωνισμού "ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ" 
Δημιουργοί: Γρηγοριάδης Γιώργος, Χατζηγεωργίου Μαρία, Χρυσανθίδου Λεμονιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Δείτε την ταινία:

(Δεν μετράνε οι ψήφοι στο Youtube)

H ταινία μικρού μήκους του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών “Allena”, στο 10ο φεστιβάλ “Πάμε Σινεμά”
Επίσης, η ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στο 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών με τίτλο “Allena”, συμμετείχε στο 10ο μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (απέσπασε πολύ καλές κριτικές) διαγωνίζεται στο 10ο φεστιβάλ μαθητικών ταινιών μικρού μήκος “Πάμε σινεμά” στην Αθήνα.

«Αναζητούμε την ψήφο σας για την καλύτερη ταινία -μεγάλο Βραβείο κοινού του 10ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών του ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ;
Οι ψήφοι που μετράνε στην ψηφοφορία κοινού είναι αυτοί που γίνονται στη παρακάτω φόρμα https://www.ferendum.com/en/PID147852PSD88705 
και όχι στο You Tube.
Βήμα βήμα η διαδικασία ψηφοφορίας:
1.πατήστε στο παραπάνω λινκ
2 επιλέξτε την ταινία μας με τίτλο ALLENA 
3 και έπειτα πατήστε υποβολή (Submission)


Tο «Πάμε Σινεμά;»

Tο «Πάμε Σινεμά;» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα γνωριμίας των μαθητών με τον κινηματογράφο. Δημιουργήθηκε το 2000, στο πλαίσιο της κοινής δράσης των Υπουργείων Πολιτισμού και Παιδείας για την εισαγωγή στην εκπαίδευση μαθημάτων σχετικά με τις τέχνες και τον πολιτισμό. 
Tο «Πάμε Σινεμά;» έχει ως σκοπό του την ιδιαίτερη επαφή των μαθητών με την τέχνη του κινηματογράφου αλλά και την κατανόηση των βασικών αρχών της οπτικοακουστικής αφήγησης. 

Γεγονός ιδιαίτερα κρίσιμο σε μία εποχή που η εικόνα αναδεικνύεται σε μια «νέα γλώσσα», σε κυρίαρχο μέσο μετάδοσης πληροφοριών, μεταφοράς γνώσης και επικοινωνίας, διαμορφώνοντας την προσωπικότητα των νέων ανθρώπων και επηρεάζοντας καθοριστικά την αντίληψή τους για τον κόσμο που τους περιβάλλει».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.