Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διπλή χαρά για τον Τρύφωνα Κίτσο και την Κατερίνα Ζήνα - Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους! (φωτο)


Στην Φλαμουριά παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους, το Σάββατο το απόγευμα, οι αγαπημένοι μας φίλοι, Τρύφων Κίτσος και Κατερίνα Ζήνα.  Το ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα (…λιγοστά είναι η αλήθεια) σκαλιά της εκκλησίας ακριβώς την ίδια μέρα με την βάφτιση του γιου τους, σε μια γιορτή την οποία το ζευγάρι και οι γονείς τους, αλλά και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι, χάρηκαν διπλά!!!
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο όμορφο και καταπράσινο χωριό της Πέλλας, πραγματοποιήθηκε η τελετή του γάμου και αμέσως μετά ακολούθησε η βάπτιση του μικρού, που πήρε το όνομα Αναστάσιος! 
Κουμπάροι και νονοί ήταν η Χριστίνα Ηλιούδη και ο Βλάσης Σιμητλιώτης, ενώ ευτυχισμένοι δέχονταν τις ευχές συγγενών και φίλων, οι γονείς  (του Τρύφωνα), Αναστάσιος και Μαρία Κίτσου και (της Κατερίνας), Μάρκος και Μαρία Ζήνα.
Καλεσμένοι ήταν πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ ακολούθησε δεξίωση, με πλούσιo μπουφέ. 
Παιδιά έχετε τις πιο θερμές ευχές μας. Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και  να χαίρεστε τον Αναστάση σας!!! zina1
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. στην πρωτη φωτο δεξια βλεπω ενα δημοτικο συμβουλο και εκ νεου υποψηφιο ή λαθος κανω;
    οι υπολοιποι που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.