Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Κύματα» τουριστών από τα Βαλκάνια για την Πρωτομαγιά - Μεγάλες ήταν οι ουρές στο Τελωνείο των Ευζώνων (φωτο)



Άμεση ανάγκη ενίσχυσης του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων

Μεγάλες ουρές σχηματίσθηκαν χθες Πρωτομαγιά, στο τελωνείο των Ευζώνων με οχήματα από τα Βαλκάνια, τα οποία κινούνταν με κατεύθυνση την έξοδο προς τα Σκόπια. Αναμφισβήτητα η φετινή ήταν «Πρωτομαγιά των Βαλκανίων», τόσο για την Θεσσαλονίκη, όσο και γενικότερα για την Βόρεια Ελλάδα και την Κεντρική Μακεδονία, καθώς περίπου 4.000 οχήματα πέρασαν χθες τα σύνορα προς τα Σκόπια. Τα περίπου 9.000 άτομα που πέρασαν χθες το Τελωνείο των Ευζώνων πραγματοποίησαν ολιγοήμερες διακοπές στην χώρα μας εκμεταλλευόμενα την αργία της Πρωτομαγιάς, και στην πλειοψηφία τους… «κατέλαβαν» τις παραλίες της Χαλκιδικής, της Καβάλας και της Πιερίας, μια επιλογή για την οποία βοήθησε εν πολλοίς το πρώιμο καλοκαίρι στη χώρα μας. Εξάλλου δεν είναι λίγοι αυτοί που θα διαμείνουν ολόκληρη την εβδομάδα στη χώρα μας, εκμεταλλευόμενοι τις χαμηλές τιμές της εποχής.
Για τις μεγάλες ουρές που παρατηρήθηκαν χθες στο Τελωνείο των Ευζώνων, στα εν λόγω οχήματα, τα οποία να σημειωθεί ότι στη συντριπτική τους πλειονότητα ήταν ΙΧ με επισκέπτες από την ΠΓΔΜ και τη Σερβία, αλλά και από άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης, ευθύνεται και η αποδυνάμωση του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων από έμψυχο δυναμικό ύστερα από την αποχώρηση των αποσπασθέντων αστυνομικών.
Η δύναμη των αστυνομικών που υπηρετεί στην συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι ικανή σε αριθμό να εξυπηρετήσει τα «κύματα» των Βαλκάνιων τουριστών που, λόγω εποχής, θα συνεχιστούν να έρχονται σε μεγάλο βαθμό τους επόμενους μήνες στην Ελλάδα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τουριστική βιομηχανία το μεγάλο παραμύθι που μας σερβίρουν τα τελευταία χρόνια όλοι δηλαδη πρέπει να γίνουμε γκαρσονια καταστρέφουν ότι άλλο υπάρχει αγροτια κτηνοτροφία ελάχιστη βιομηχανία και πρέπει να φάμε το παραμύθι του τουρισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.