Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναυλία Νίκου Πορτοκάλογλου στα Γιαννιτσά


Συναυλία με το Νίκο Πορτοκάλογλου & τους Ευγενείς Αλήτες
«ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ» στο... Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών!
Τετάρτη 16 Μαΐου, ώρα 21.00
Συμμετέχει η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Η "Σχολική Εκδρομή" είναι το ταξίδι ενός καταξιωμένου και διαχρονικού τραγουδοποιού και μιας ομάδας επαγγελματιών μουσικών για να συναντήσουν τους ταλαντούχους ερασιτέχνες μαθητές των Μουσικών Σχολείων που ονειρεύονται το μέλλον της ελληνικής μουσικής.
Έχοντας στις αποσκευές του το νέο του δίσκο «Εισιτήριο» και την εξαιρετική μπάντα του, τους «Ευγενείς Αλήτες», ο Νίκος Πορτοκάλογλου επέλεξε φέτος να γιορτάσει τα γενέθλια των 60 του χρόνων ξεκινώντας ένα οδοιπορικό αναζήτησης της νέας γενιάς μουσικών. Είναι μια πραγματικά διαφορετική περιοδεία καθώς σταθμούς της έχει τα θέατρα των μεγάλων πόλεων και πρωταγωνιστές, εκτός από τον τραγουδοποιό και την μπάντα του, τις χορωδίες των Μουσικών Γυμνασίων και Λυκείων. Είναι δηλαδή μια "εκδρομή" αναψυχής και συνεργασίας με τους σημερινούς εφήβους που θα αποτελέσουν τους επόμενους τραγουδοποιούς, τραγουδιστές και μουσικούς της χώρας μας.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συνέλαβε αυτήν την ιδέα ως έναν φόρο τιμής στα Μουσικά Σχολεία (που αισίως πλησιάζουν τα 50 σε όλη την Ελλάδα) τα οποία εδώ και χρόνια, έχουν διαμορφώσει νέες γενιές μουσικών με βαθιά γνώση και αγάπη για την τέχνη τους. Θεωρεί πως το έργο που παράγουν τα σχολεία αυτά είναι ένα μεγάλο δώρο στη μουσική κοινότητα αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.
Γι’ αυτό και - εκτός από τις πρόβες και τις παραστάσεις- προσφέρει ως ελάχιστο αντίδωρο, ένα δίωρο σεμινάριο τραγουδοποιίας σε κάθε σχολείο για τους μαθητές που ενδιαφέρονται ειδικά για την τέχνη του τραγουδιού.
Οι συναυλίες περιέχουν μια μεγάλη αναδρομή στην πολυετή πορεία του καλλιτέχνη από τα πρώτα του βήματα με τους Φατμέ μέχρι και σήμερα. 
Το Νίκο Πορτοκάλογλου συνοδεύουν επί σκηνής τα ταλαντούχα μέλη της μπάντας του, «Ευγενείς Αλήτες» και οι εφηβικές χορωδίες. Πρόκειται για μία πανηγυρική σύμπραξη τριών γενιών επί σκηνής με τη συμμετοχή της χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών υπό τη διεύθυνση του Αθανασίου Ζλήκα.
Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών.
Η Lidl Hellas, θερμός υποστηρικτής της μουσικής, στηρίζει τη «Σχολική Εκδρομή» ως χορηγός και την ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Προπώληση από το www.viva.gr και από τα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου καθημερινά 09:30 – 19:00.
Ακολουθήστε τη Σχολική Εκδρομή στο Facebook:
https://www.facebook.com/sxolikiekdromi/

Τιμές εισιτηρίων:
10€ (μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων)
12€ (κανονικό – προπώληση)
15€ (κανονικό – ταμείο)
Παραγωγή 360ο Entertainment 
www.360entertainment.gr

Πνευματικό Κέντρο
Ασμανίδη 10-12, 58100
Ώρα: 21:00

Οι Ευγενείς Αλήτες είναι:
Αγάπη Διαγγελάκη: φωνή, κρουστά, γιουκαλίλι, μεταλλόφωνο
Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα, φωνητικά, μπάσο
Γιώργος Κουρέλης: πλήκτρα, ακορντεόν, φωνητικά, τύμπανα
Ηλίας Λαμπρόπουλος: φωνή, βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, γκάιντα
Βύρων Τσουράπης: φωνή, μπάσο, μαντολίνο, κιθάρα
Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.